April 5, 2024Apr 5 Ovo je jedini forum gde ima više grobara nego nas. Bio je i onaj Avangarda forum ranije, ne znam jel to još postoji.
April 5, 2024Apr 5 kada su na standovima delili kesice sa semenom razlicka pokupio sam nekoliko komata i ulepsao tadasnjoj polovini bastu. hvala dss-u
April 5, 2024Apr 5 17 minutes ago, Milošica said: Pišite me tamo za Zvezdu Razumljivo. Želiš da budeš deo gradske manguparije i reakcije™, pošto je Partizan ovde režimski klub. Edited April 5, 2024Apr 5 by Nikodije
April 5, 2024Apr 5 18 minutes ago, Milošica said: Pišite me tamo za Zvezdu https://youtube.com/clip/UgkxW2Id156fMByDRyLNbkdUCrx2i4AnhRwl?si=hpj4lxP8j0ivim8h
April 5, 2024Apr 5 Nego jel fkp kao režimski ppp klub osvojio titulu na ppp bez poraza? Koga ste izvukli u Ligi šampiona? Jeste li se pojačali adekvatno ili je uprava čuj mene moderacija pokrala sve pare za pojačanja? Edited April 5, 2024Apr 5 by Nikodije
April 5, 2024Apr 5 Pređi za naš astal, mi ćemo vratiti Kosovo, a ne trampiti ga za lukrativne milenijumtimske poslove