jezovuk Posted April 4 Posted April 4 2 hours ago, jezovuk said: Hoću i ja na spisak. Gde da se prijavim? Koji ste ljudi, svi me iskuliraste, moram sam sa sobom da se loptam. Da se upiše: napred Zvezdo, samo napred, gde ti igraš tu smo mi... 1
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 21 minutes ago, booyaka said: Za Partizan. A ovako si pricao nekad On 1. 5. 2023. at 12:38, booyaka said: On 29. 4. 2023. at 18:27, Midgeta said: Odbanujte mustang da nam kaze za koga ona navija Za Zvezdu, naravno. Ima to neko prefinjeno antijugoslovenstvo u sebi, iznenadio bih se baš da je drugačije. 3 1
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 30 minutes ago, jezovuk said: Koji ste ljudi, svi me iskuliraste, moram sam sa sobom da se loptam. Da se upiše: napred Zvezdo, samo napred, gde ti igraš tu smo mi... Požali se povereniku za zaštitu ravnopravnosti
booyaka Posted April 4 Posted April 4 28 minutes ago, Midgeta said: A ovako si pricao nekad Eto, iznenađen sam i razočaran. 1
kud u maglu Simoviću Posted April 4 Posted April 4 treće izmenjeno i dopunjeno izdanje Quote Partizan: ted, Kums, ToniAdams, shimpr, Lezilebovic, Snarc, tresko, edited by mod, facundo Orelana, Blackgeorge, Sundance kid, Copkillah, Filozof Manijak, Radnik, Svemir Zeka, Lena, aram, napadaj, garmonbozia, Jorge Sparga, Arheolog1981, Bradilko, Mindaugas, ZokiAsov, Maheem, Lord Stef, Stela, TheAnswer, Kowalski, Omiljeni, Grandilof, Freakens, Fins Fleet, Smooth.op, bags, Johan Nagel, Godfrey, Djolle, Ubibobi, ShanJan, Papovac, Pantelija jr, Djuro,Hooyadohoo, Greek freak, jezovuk, April, MocaVukotic, Moonwalker, Pt 2.0, Milosica, Midgeta, Azdaja, Mercuzzio, San Epifanio, mozzer, zajcev, bwa, њујоркер, may day, profesionalac, twisted, goofs, Klara, Patty Lee. LSD, Najka, Nebojša, DCI Banks, Orle Zmajević, Geo, Pacey, Ryo, InvisibleLight, Goranz, Sandradjer Zvezda booyaka,levi, Shaq, sigurnost, hrkljus boys, Dankan Ajdaho, Dzon Koltrejn, Bogotac, Salerokada, nenad, warp, MeanM@, J.Marshall, Ducca, Milos76, harper, Nikodije, Ratahmata, Valk, MiddleClass, Hele, ZliGli, Moća, Pantelija, Ajatolah, Weenie, Frank Pembleton, Eleniko, elementary, FPLS, kralj, brajt bili, adasevic, Ćanda, Heaviside, dragance, JoeD, Mil@n, Bilmez pbg, uini, Willow, dimitrije, hamlet, Wilde, Delija67, jezovuk, renne, ros, debeli, assignment, Serena, Zaboravan
ubibobi Posted April 4 Posted April 4 (edited) 75:54 održava se razlika rutinski Dal Partizan dobija i bez ženskinja? Edited April 4 by ubibobi 1
Midžeta Posted April 4 Posted April 4 (edited) Komsija @jezovuk se ponavlja na oba spiska, brisite ga sa Partizana Edited April 4 by Midgeta 1
gospa buba Posted April 4 Posted April 4 2 hours ago, pt 2.0 said: prosto je: jesi li naša ili njihova? Us: Them: niko bitan. aaa, pa shto ne kazete tako. ja sam shcer jednog izlechenog them/they i to je najblize shto se primichem vama/njima. lichno sam organski nezainteresovana za bilo shta od toga, gledanje bilo kog sporta, navijanje za bilo kog sporta, vashi ludi zli blizanci inkludid, znachi apsolutno sve. tj nishta. posledichno nemam ni razumevanje za pratecu drushtvenu dinamiku. dakle ne klasificiram se. sorisha 1
kud u maglu Simoviću Posted April 4 Posted April 4 18 minutes ago, Midgeta said: Komsija @jezovuk se ponavlja na oba spiska, brisite ga sa Partizana Quote ted, Kums, ToniAdams, shimpr, Lezilebovic, Snarc, tresko, edited by mod, facundo Orelana, Blackgeorge, Sundance kid, Copkillah, Filozof Manijak, Radnik, Svemir Zeka, Lena, aram, napadaj, garmonbozia, Jorge Sparga, Arheolog1981, Bradilko, Mindaugas, ZokiAsov, Maheem, Lord Stef, Stela, TheAnswer, Kowalski, Omiljeni, Grandilof, Freakens, Fins Fleet, Smooth.op, bags, Johan Nagel, Godfrey, Djolle, Ubibobi, ShanJan, Papovac, Pantelija jr, Djuro,Hooyadohoo, Greek freak, April, MocaVukotic, Moonwalker, Pt 2.0, Milosica, Midgeta, Azdaja, Mercuzzio, San Epifanio, mozzer, zajcev, bwa, њујоркер, may day, profesionalac, twisted, goofs, Klara, Patty Lee. LSD, Najka, Nebojša, DCI Banks, Orle Zmajević, Geo, Pacey, Ryo, InvisibleLight, Goranz, Sandradjer, el patron, gone fishing, j.r. cash, weedman booyaka,levi, Shaq, sigurnost, hrkljus boys, Dankan Ajdaho, Dzon Koltrejn, Bogotac, Salerokada, nenad, warp, MeanM@, J.Marshall, Ducca, Milos76, harper, Nikodije, Ratahmata, Valk, MiddleClass, Hele, ZliGli, Moća, Pantelija, Ajatolah, Weenie, Frank Pembleton, Eleniko, elementary, FPLS, kralj, adasevic, Ćanda, Heaviside, dragance, JoeD, Mil@n, Bilmez pbg, uini, Willow, dimitrije, hamlet, Wilde, Delija67, jezovuk, renne, ros, debeli, assignment, Serena, Zaboravan, Petović, hrkljuš, voodooderina, hejter, johnnyD, brajt bili, rouxsenyurt,
Sestre Bronte Posted April 4 Posted April 4 ja sam išao dva puta na partizanov stadion - jednom sam bio na sletu, a kasnije da čekam red za dafinu, dali mi neke pare za tu aktivnost na zvezdin stadion sam išao jednom, da vodim nekog rođaka iz nemačku na utakmicu to su svi moji kontakti sa navijanjem, ako ne računam navijanje budilnika u neka davna vremena kada su se budilnici navijali to je sve zlo i zvezda i partizan i svi ostali klubovi 3
Recommended Posts