Klara Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, Midgeta said: Pobedili smo, toeto, nema dalje, gejm over, end of the game, drive home safely 9
pt 2.0 Posted April 4 Posted April 4 (edited) 1 hour ago, gospa buba said: mada moze i da mi se objasni ako moze lepo da se objasni prosto je: jesi li naša ili njihova? Us: Them: niko bitan. Edited April 4 by pt 2.0 6 1
ubibobi Posted April 4 Posted April 4 (edited) Realno i himna nam je čista avangarda u odnosu na onaj narodnjak "mladići borovi, devojke jele" Spoiler Mladići borovi, Valkira jela Edited April 4 by ubibobi
Zaboravan Posted April 4 Posted April 4 (edited) Malo bitno ali ako neki e-arheolog bude kopao po ovom delu interneta neka nađe podatak da od rođenja mog, nije prošlo bez imena tvog... Edited April 4 by Zaboravan 2
Valk Posted April 4 Posted April 4 6 minutes ago, ubibobi said: Hide contents Mladići borovi, Valkira jela 1
Sandradjer Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: @Sandradjer? Kakva je ovo tema Ko ce koga? 1 2
Jimmy Kowalski Posted April 4 Posted April 4 11 minutes ago, Sandradjer said: Kakva je ovo tema Ko ce koga? Omaz cuvenom kvizu. S tim u vezi da se podsetimo genijalnog posta Zivane On 20. 4. 2022. at 12:46, slepa živana said: to je! pa dobiju nagradno putovanje u rim ili pariz, pa se približio rat, put u vrnjačku banju za vikend, na kraju romantična večera u tri tiganja na smederevskom putu. ko se ne bi registrovao posle večere u 3 tiganja A Zivana da se javi i opredeli za koga je.. 4
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 (edited) 15 minutes ago, Sandradjer said: Kakva je ovo tema Ko ce koga? Spajamo po jednog forumskog grobara i jednog forumskog cigana. Ali nas ima više 🤷 Edited April 4 by Svemir Zeka
Sandradjer Posted April 4 Posted April 4 Zezate me. Pogledala sam. Navijam za Partizan. Simpatiju ne menjam . Ne smeta mi za koga navija. Prihvatam razlicitosti i cinjenicu da niko nije savrsen 1 2 2 1
booyaka Posted April 4 Posted April 4 11 minutes ago, Midgeta said: I opet nema mustang da nam kaze za koga navija Za Partizan. 2
Svemir Zeka Posted April 4 Posted April 4 Zvezdašima da se dodeli status manjine na ppp i uvede pozitivna diskriminacija.
Filozof manijak Posted April 4 Posted April 4 1 hour ago, Klara said: Konačno nešto i od tebe da valja 1
Recommended Posts