Midžeta Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) Al si se navrzo na čoveka Edited April 4, 2024 by Midgeta
Nikodije Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 2 minutes ago, Midgeta said: Al si se navrzo na čoveka Greška, upisano je ipak kao jedan, bilmez pbg, bez zareza.
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 (edited) … Edited April 4, 2024 by kud u maglu Simoviću
Milošica Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 19 minutes ago, Midgeta said: Treba da nam kazes da li vise simpatises JSD Partizan ili SD Crvena Zvezda Nista specijalno, to je najjednostavnije objasnjenje Kako je suptilno navodiš da kaže Partizan
Midžeta Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 3 minutes ago, Milošica said: Kako je suptilno navodiš da kaže Partizan Inace sam poznata po suptilnosti, moja kevatm @Valkyrie moze da attest to that
Valk Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 3 hours ago, Svemir Zeka said: Ijaooo, Valk sama jedna i jedna među ciganima Izdrži, legendo! To se kaže One & Only i sasvim je dovoljno. Spiskovi sramotni, izostavljene legende topica sa obe strane brda a ubačeni pro forme navijači i tag along male Mujice. Javiću gde treba. 2
ubibobi Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 Pa možemo i mi grobari da potegnemo pokojnog Goranža 1
Svemir Zeka Posted April 4, 2024 Posted April 4, 2024 16 minutes ago, Valkyrie said: pro forme navijači Takozvani navijači-botovi
Recommended Posts