I*m with the pilots Posted January 26 Author Posted January 26 Just now, bios said: Nešto iz naših krajeva. Iz Niš 1
ToniAdams Posted January 26 Posted January 26 ako može mizar može i aranđel, najbolja husker du obrada ikad 2
bios Posted January 26 Posted January 26 Čini mi se da bi John Cale iz prošle godine mogao da upadne ovde. Čuo sam ovo desetine puta, sad prvi put gledam video
I*m with the pilots Posted January 29 Author Posted January 29 (edited) On 26. 1. 2024. at 16:34, Locust said: Youtube kanal Dronemf S. je prava riznica. Hvala, procesljacu. Sad sam se setila bloga koji sam volela da citam, ali nisam sigurna ni da li postoji vise. Pisao ga je neki nas momak, a na engleskom - mislim. "Hogon's industrial guide". Prava riznica. Evo ga: http://ahogonsindustrialguide.blogspot.com/ On 26. 1. 2024. at 17:12, napadaj said: El može i dark ambient ovde? I ovako nešto? * Moze. *Samo ovo drugo ti je mao dosadno ;D Ovo je moja muzika za ples i ljubav na prvu notu. Imam sacuvano u n kopija. Edited January 29 by I*m with the pilots 1
Svemir Zeka Posted January 30 Posted January 30 (edited) Moj nekadašnji venosec. Bila sam na ovom koncertu u Zagrebu Interesantno mi je kako kad slušaš neki album posle 20+ godina, omiljene pesme nekad to više nisu, one koje su ti bile "b strana" postaju bolje Edited January 30 by Svemir Zeka
Recommended Posts