kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 posle današnjeg pitanja rajka treneru albe što ste poslednji jel što ste slabi ili ima drugih razloga, i onog blamiranja sa itudisom ovaj topik posvećujem svim sportskim novinarima i njihovim glupostima straja, albijanić, pijani gojko… mislim da nema zime za topik 1 1
Eleniko Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 izbaci gojka iz spiska, on je gospodin intelektualac za te s kojima si ga stavio u istu rečenicu ne moraš da se izviniš 1
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2023 Author Posted November 17, 2023 evo i ovde https://vm.tiktok.com/ZMjwpU9Ne/ 1
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2023 Author Posted November 17, 2023 10 minutes ago, Eleniko said: izbaci gojka iz spiska, on je gospodin intelektualac za te s kojima si ga stavio u istu rečenicu ne moraš da se izviniš nisi ga izgleda skoro slušao tužno je
Eleniko Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 nisam istina je ali znam čoveka i ako je do alkohola, nije strašno kao netalenat mislim, zamisli rajka da prenosi utakmicu 1 1
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2023 Author Posted November 17, 2023 jeste, u pravu si evo vujičin umesto gojka?
Eleniko Posted November 17, 2023 Posted November 17, 2023 ma stavi koga hoćeš setio sam se, gojka sam poslednji put slušao /da se sećam toga/ kad smo tamo tukli portugal ne sećam se da mi je bilo šta smetalo iskreno da ne kažem najiskrenije
kud u maglu Simoviću Posted November 17, 2023 Author Posted November 17, 2023 ma on mi je pao na pamet kad zabaguje/gleda tiket i nema ga minut u prenosu i onda nogoradi na tim koji mu je oborio tiket, a on prenosi neku desetu ligu 1 1
SNARC Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Po glupostima..dakke, ne smesnim nego bukvalno maloumnim i tragicnim izvalama, mislim da je Dobrosav Gajic 1 bard za ovakvu temu. Mislim da se on jos uvek tu i tamo pojavi na RTS-u .
Jimmy Kowalski Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Znaci ubuduce na dobrim i losim komentatorima pisemo samo o dobrim? Kojih prakticno ni nema, pa moze tema u arhivu..
kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2023 Author Posted November 18, 2023 to su komentatori, rajko & rada nisu u tom folderu oni su sportski novinari
Jimmy Kowalski Posted November 18, 2023 Posted November 18, 2023 Osim sto tamo pisemo o svima koji se late mikrofona. I o Straji, Gojku, Albijanicu i ostalima...
kud u maglu Simoviću Posted November 18, 2023 Author Posted November 18, 2023 nemikrofonski novinar napravio tabelu
Recommended Posts