Avatar Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Inspirisan odrastanjem na IRCu i besomučnim korišćenjem mIRCa, kao i decentralizacijom i privatnošću, odlučio sam da podignem IRC chat server kod sebe u dnevnoj sobi Kako samo ovde jako dugo, verujem da je dosta ekipe generacijski tu sa mnom, pa ako bi želeli da napravimo mali PPP chat tamo, javite mi se u PM i poslaću vam detalje servera. Svakako, simpa old school eksperiment i testiranje, pa svako ko bi se priključio je više nego dobrodošao!
bags Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Ako si hteo biti vintage bolje odmah da si BBS podigao... 1
Avatar Posted November 2, 2023 Author Posted November 2, 2023 Hehehehe, BBS iskreno nisam toliko koristio, a hteo sam i malo real time konverzacije ipak Svakako, možda će biti sledeći projekat za podizanje. Ako si raspoložen, javi da ti pošaljem IRC detalje
Shan Jan Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Batali IRC, dodji na PPP chit-chat, taman ces nabiti postova da mozes da pises po Politici i konacno uvidis lepote banovanja 1
Avatar Posted November 2, 2023 Author Posted November 2, 2023 Jao čoveče, nikada neću nabiti postove za Politiku, užasan sam
jms_uk Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 12 minutes ago, Shan Jan said: Batali IRC, dodji na PPP chit-chat, taman ces nabiti postova da mozes da pises po Politici i konacno uvidis lepote banovanja Tamo na ircu moze on da banuje, kao @ 1 1
Avatar Posted November 2, 2023 Author Posted November 2, 2023 Obećavam da to nije razlog zašto zovem!
Shan Jan Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Hoce li biti i #burnidi, #Vox92 i #ana.rs? 1
Avatar Posted November 2, 2023 Author Posted November 2, 2023 Pazi, ko prvi dođe - kanal njegov Još će mi trebati i pomoć oko oper administracije kanala, tako da rado delim moć sa ljudima koji su zainteresovani, da ne bude da sam neki overlord sad ja tu
Avatar Posted November 2, 2023 Author Posted November 2, 2023 (edited) Čak sam postavio i čuveni line sa PPP majice svojevremeno kao topic kanala! Edited November 2, 2023 by Avatar
Shan Jan Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Svaka cast Avatar al nemoj da imas velike nade, bivsi korisnici IRCa uglavnom imaju decu i unucice da brinu o njima
Amos Posted November 2, 2023 Posted November 2, 2023 Ono što @Shan Jan zapravo hoće da kaže - dovedi neke ribe prvo pa onda zovi da se priključi. 2
Avatar Posted November 2, 2023 Author Posted November 2, 2023 Just now, Amos said: Ono što @Shan Jan zapravo hoće da kaže - dovedi neke ribe prvo pa onda zovi da se priključi. Ahahahahaa, neke stvari se nikada ne menjaju
Recommended Posts