Posted November 2, 20231 yr Inspirisan odrastanjem na IRCu i besomučnim korišćenjem mIRCa, kao i decentralizacijom i privatnošću, odlučio sam da podignem IRC chat server kod sebe u dnevnoj sobi Kako samo ovde jako dugo, verujem da je dosta ekipe generacijski tu sa mnom, pa ako bi želeli da napravimo mali PPP chat tamo, javite mi se u PM i poslaću vam detalje servera. Svakako, simpa old school eksperiment i testiranje, pa svako ko bi se priključio je više nego dobrodošao!
November 2, 20231 yr Author Hehehehe, BBS iskreno nisam toliko koristio, a hteo sam i malo real time konverzacije ipak Svakako, možda će biti sledeći projekat za podizanje. Ako si raspoložen, javi da ti pošaljem IRC detalje
November 2, 20231 yr Batali IRC, dodji na PPP chit-chat, taman ces nabiti postova da mozes da pises po Politici i konacno uvidis lepote banovanja
November 2, 20231 yr On 2. 11. 2023. at 15:53, Shan Jan said: Batali IRC, dodji na PPP chit-chat, taman ces nabiti postova da mozes da pises po Politici i konacno uvidis lepote banovanja Tamo na ircu moze on da banuje, kao @
November 2, 20231 yr Author Pazi, ko prvi dođe - kanal njegov Još će mi trebati i pomoć oko oper administracije kanala, tako da rado delim moć sa ljudima koji su zainteresovani, da ne bude da sam neki overlord sad ja tu
November 2, 20231 yr Author Čak sam postavio i čuveni line sa PPP majice svojevremeno kao topic kanala! Edited November 2, 20231 yr by Avatar
November 2, 20231 yr Svaka cast Avatar al nemoj da imas velike nade, bivsi korisnici IRCa uglavnom imaju decu i unucice da brinu o njima
November 2, 20231 yr Ono što @Shan Jan zapravo hoće da kaže - dovedi neke ribe prvo pa onda zovi da se priključi.
November 2, 20231 yr Author On 2. 11. 2023. at 16:29, Amos said: Ono što @Shan Jan zapravo hoće da kaže - dovedi neke ribe prvo pa onda zovi da se priključi. Ahahahahaa, neke stvari se nikada ne menjaju
December 30, 2024Dec 30 Author Update za IRC, reaktivirah se i AI mi piše botove u pythonu kakve hoćeš, ono nije realno