Mel Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 10 hours ago, bags said: Kakva ekipa se sprema da uzjasi: Zashto skalpel i shta je ispod zastave? Kapiram da nece da im Bech bude Kabul, dalje ne razumem.
Kampokei Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 11 hours ago, bags said: Kakva ekipa se sprema da uzjasi: Zanimljivo, pre 15-20 godina su imali plakate sa Stracheom i pisalo je: Wien darf nicht Istanbul werden. Izgleda da su spustili kriterije u medjuvremenu, sad je Istanbul okej 1 6
bags Posted April 3, 2024 Author Posted April 3, 2024 Bilo je jako puno napada nozem zadnja 3 meseca...
namenski Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Pa sta, jos je Meternich rekao da Balkan pocinje na Mariahilfestrasse...
brusli Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 3 hours ago, bags said: Bilo je jako puno napada nozem zadnja 3 meseca... Jel ima neka statistika ko su najcesce napadaci, Balkanci, Arapi ... ?
bags Posted April 3, 2024 Author Posted April 3, 2024 Nema jos statistika ali svaki par dana je u vestima. Naravno da su najvise stranci ali ne nagalsavaju puno u medijima da ne bi bilo jos vece zajebancije. Ono sto me cudi su neki random napadi poput dva coveka u saorbacaju i jedan potegne noz, pa onda napad na beskucnika nozem i sl. 1
Have_Fun Posted April 3, 2024 Posted April 3, 2024 Koliko sam video po medijima, dosta napada su radili klinci, maloletnici, ne možeš im ništa. Navodno Austrija razmišlja da adaptira zakon tako da imaju i mladi neku vrstu kazne. U delu Favoritena gde su se dešavali napadi, proglašena je "zona bez oružja" To mi je najjače 😀 Šta kao, do sad su mogle da se nose utoke, zolje i bazuke pa je sad to zabranjeno 😀 Šalu na stranu, dana kad je to proglašeno, u ulici favoriten je šetala marica, oklopljena a postavljen je bio i levak u šetalištu
Shan Jan Posted April 6, 2024 Posted April 6, 2024 On 2. 4. 2024. at 23:05, bags said: Kakva ekipa se sprema da uzjasi: Oprostices mi @bags sto pretpostavljam ali meni ovaj uspon desnice deluje kao direktna posledica nespremnosti establirane politicke elite da se pozabavi pravim problemima ljudi - siromasenjem srednje klase i tolerisanjem kriminalaca i radikalnih elemenata. Ne samo u Austriji nego svuda u Evropi. 1
bags Posted May 3, 2024 Author Posted May 3, 2024 Ovim se vode svi trgovci nekretninama: Broj dece u osnovnim skolama po gradskim opstinama koja koriste nemacki svakodnevno je tamno crven, neki drugi jezik je ovo roze. 1
bags Posted May 3, 2024 Author Posted May 3, 2024 On 6. 4. 2024. at 18:15, Shan Jan said: Oprostices mi @bags sto pretpostavljam ali meni ovaj uspon desnice deluje kao direktna posledica nespremnosti establirane politicke elite da se pozabavi pravim problemima ljudi - siromasenjem srednje klase i tolerisanjem kriminalaca i radikalnih elemenata. Ne samo u Austriji nego svuda u Evropi. Pa otprilike to je to. Crveni (socijal demokrati) su digli ruke od radnicke klase i ogrizli u korupciji i bukvalno jsu skoro 50 god na starim uspesima, crni ( narodna demohricanska partija) su izvan Beca godinama na vlasti i izvlace milijarde, zeleni su otisli u neku drugu krajnost i postali nemoguci za biranje. Mene iznenadi koliko normalnog sveta otvoreno kaze da ce glasati za plave iako su totalni idioti samo da bi kaznili ove dve velike stranke. 1 1 1
bags Posted May 12, 2024 Author Posted May 12, 2024 FPÖ za ove EU izbore u stilu SPO dobrog Vuka tamo neke 93. Bukvalbo su svako drvo i banderu opoganili sa ovakvim nebulozama: 1 1
Recommended Posts