dunja Posted Thursday at 10:45 Posted Thursday at 10:45 (edited) 22 minutes ago, Mel said: Na tragu ovoga da nisu bili da im das ovcu na cuvanje? Zanimljivo. Steta sto je tako, ja nisam osoba za politiku niti sam se kad kretala u tom svetu a sad mi deluje da je steta sto je tako. Treba neko i obican da bude u tome. Ne, ne u tom smislu, bilo je raznih, i manje i više kompetentnih. Mislila sam na to da je bilo puno politički jako ambicioznih pojedinaca, kao da im je život zavisio od toga da li će biti izabrani u rukovodeća tela foruma, ili će nešto njihovo da prodje, a da bi se do toga došlo, moraju se praviti razni dilovi, razmene, jer je forum veliki i vuče na mnogo strana. (A skauti su sekta i vazda su bili možda i najuticajnija pojedinačna organizacija tamo) edit: znam, neki će reći pa to ti je sve politika, za to treba stomak, i zato verovatno ja nisam u njoj Edited Thursday at 10:49 by dunja
brusli Posted Thursday at 10:48 Posted Thursday at 10:48 Sto ce reci Tramp i AFD su prirodni tok dogadjaja... Koji ce razjebati truo sistem, pa onda ispocetka.
Mel Posted Thursday at 10:49 Posted Thursday at 10:49 2 minutes ago, dunja said: Ne, ne u tom smislu, bilo je raznih, i manje i više kompetentnih. Mislila sam na to da je bilo puno politički jako ambicioznih pojedinaca, kao da im je život zavisio od toga da li će biti izabrani u rukovodeća tela foruma, ili će nešto njihovo da prodje, a da bi se do toga došlo, moraju se praviti razni dilovi, razmene, jer je forum veliki i vuče na mnogo strana. (A skauti su sekta i vazda su bili možda i najuticajnija pojedinačna organizacija tamo) Ok, ali to je onda ono prvo sto sam ja pisala, klasicni korporativni ambicionisti samo u politici. Ili obrnuto, kod mene kad sam bila u korporaciji se za neke ovorilo da oni po ceo dan rade samo politics a rezultate kradu od drugih i predstavljaju kao svoje i tako ispadnu mnogo korisni velikom sefu... 1
Mel Posted Thursday at 10:52 Posted Thursday at 10:52 2 minutes ago, brusli said: Sto ce reci Tramp i AFD su prirodni tok dogadjaja... Koji ce razjebati truo sistem, pa onda ispocetka. jeeej, da pogledam neke klipove dok jos ima jutjub kako pretopiti metal za budake i kako da sacuvam seme za posle velike kataklizme ako preteknemo...
gone fishing Posted Thursday at 11:00 Posted Thursday at 11:00 pošto civilizacije prate neki prirodan tok, ubrzani uzlet, stagnacija, opadanje i na kraju totalni raspad i mrak, bogataši su smislili da je bolje da se ubrzaju prirodni procesi koji su neizbežni, kako bi haos i mračno doba trajali što kraće, kako bi novo zlatno doba počelo što pre
bags Posted Friday at 10:15 Author Posted Friday at 10:15 Ajd da vratim malo na temu. Ko god dodje da zivi u Austriji neka ne koristi bilo kog drugog provajdera osim spusu i hot od Hofera. Spusu je na drei mrezi, a hofer na magenta. Oni su jedini koji imaju normalan i zdravorazumski servis za svaku pohvalu. Eventualno i mtel nije bas tesko sranje pogotovo na pocetku ali ipak su jos uvek daleko iza sa digitalizacijom i uslugom. I da kazem da je FPÖ i ÖVP dosao na genijalnu ideju kako da dodje do povecanja prihoda a da ne povecavaju poreze. Ukidanjem povlastica tj. raznih poreakih olaksica. 😄 1
Hamlet Strašni Posted Friday at 10:43 Posted Friday at 10:43 Да ли би имало смисла да се тема преименује у Беч и Аустрија или тако нешто? 2
Eleniko Posted Friday at 10:49 Posted Friday at 10:49 ko god bio na vlasti u beču, samo neka mi ne diraju leđendu https://www.schnitzelwirt.co.at /u kuhinji ne radi nijedna žena koja nije iz radijusa 10km oko svilajnca/ 1
FOX river Posted Friday at 10:56 Posted Friday at 10:56 35 minutes ago, bags said: Ajd da vratim malo na temu. Ko god dodje da zivi u Austriji neka ne koristi bilo kog drugog provajdera osim spusu i hot od Hofera. Spusu je na drei mrezi, a hofer na magenta. Oni su jedini koji imaju normalan i zdravorazumski servis za svaku pohvalu. Eventualno i mtel nije bas tesko sranje pogotovo na pocetku ali ipak su jos uvek daleko iza sa digitalizacijom i uslugom. I da kazem da je FPÖ i ÖVP dosao na genijalnu ideju kako da dodje do povecanja prihoda a da ne povecavaju poreze. Ukidanjem povlastica tj. raznih poreakih olaksica. 😄 Da dodam na ovo da je za studente najjeftiniji virtualni operator XOXO na A1 mreži. HoT je odličan za sve druge kao i za ljude koji povremeno dođu u Beč/Austriju jer paket može da se uplati jednokratno. Za Spusu sam čuo pohvale, ali nisam nikad isprobao.
Amos Posted Friday at 11:06 Posted Friday at 11:06 22 minutes ago, Hamlet Strašni said: Да ли би имало смисла да се тема преименује у Беч и Аустрија или тако нешто? Beč&Austrija, abandon hope all ye who enter here 6
onamonamo Posted Sunday at 01:47 Posted Sunday at 01:47 Sad video na landstrasetu, natpis na pekari " trazi se prodavacica za rad u pekari" 1
Recommended Posts