Jump to content
IGNORED

Beč & Austrija, abandon hope all ye who enter here

bags

Recommended Posts

Posted (edited)
22 minutes ago, Mel said:

Na tragu ovoga da nisu bili da im das ovcu na cuvanje? Zanimljivo. Steta sto je tako, ja nisam osoba za politiku niti sam se kad kretala u tom svetu a sad mi deluje da je steta sto je tako. Treba neko i obican da bude u tome.

Ne, ne u tom smislu, bilo je raznih, i manje i više kompetentnih. Mislila sam na to da je bilo puno politički jako ambicioznih pojedinaca, kao da im je život zavisio od toga da li će biti izabrani u rukovodeća tela foruma, ili će nešto njihovo da prodje, a da bi se do toga došlo, moraju se praviti razni dilovi, razmene, jer je forum veliki i vuče na mnogo strana. (A skauti su sekta i vazda su bili možda i najuticajnija pojedinačna organizacija tamo)

edit: znam, neki će reći pa to ti je sve politika, za to treba stomak, i zato verovatno ja nisam u njoj :happy:

Edited by dunja
Posted

Sto ce reci Tramp i AFD su prirodni tok dogadjaja...

Koji ce razjebati truo sistem, pa onda ispocetka.

Posted
2 minutes ago, dunja said:

Ne, ne u tom smislu, bilo je raznih, i manje i više kompetentnih. Mislila sam na to da je bilo puno politički jako ambicioznih pojedinaca, kao da im je život zavisio od toga da li će biti izabrani u rukovodeća tela foruma, ili će nešto njihovo da prodje, a da bi se do toga došlo, moraju se praviti razni dilovi, razmene, jer je forum veliki i vuče na mnogo strana. (A skauti su sekta i vazda su bili možda i najuticajnija pojedinačna organizacija tamo)

Ok, ali to je onda ono prvo sto sam ja pisala, klasicni korporativni ambicionisti samo u politici. Ili obrnuto, kod mene kad sam bila u korporaciji se za neke ovorilo da oni po ceo dan rade samo politics a rezultate kradu od drugih i predstavljaju kao svoje i tako ispadnu mnogo korisni velikom sefu...

• Vojvodo,serdare 1
Posted
2 minutes ago, brusli said:

Sto ce reci Tramp i AFD su prirodni tok dogadjaja...

Koji ce razjebati truo sistem, pa onda ispocetka.

jeeej, da pogledam neke klipove dok jos ima jutjub kako pretopiti metal za budake i kako da sacuvam seme za posle velike kataklizme ako preteknemo...

Posted

pošto civilizacije prate neki prirodan tok, ubrzani uzlet, stagnacija, opadanje i na kraju totalni raspad i mrak, bogataši su smislili da je bolje da se ubrzaju prirodni procesi koji su neizbežni, kako bi haos i mračno doba trajali što kraće, kako bi novo zlatno doba :happy: počelo što pre

Posted

Ajd da vratim malo na temu.

Ko god dodje da zivi u Austriji neka ne koristi bilo kog drugog provajdera osim spusu i hot od Hofera. Spusu je na drei mrezi, a hofer na magenta. Oni su jedini koji imaju normalan i zdravorazumski servis za svaku pohvalu. Eventualno i mtel nije bas tesko sranje pogotovo na pocetku ali ipak su jos uvek daleko iza sa digitalizacijom i uslugom.

I da kazem da je FPÖ i ÖVP dosao na genijalnu ideju kako da dodje do povecanja prihoda a da ne povecavaju poreze. Ukidanjem povlastica tj. raznih poreakih olaksica. 😄

• +1 1
Posted

Да ли би имало смисла да се тема преименује у Беч и Аустрија или тако нешто?

• +1 2
Posted
35 minutes ago, bags said:

Ajd da vratim malo na temu.

Ko god dodje da zivi u Austriji neka ne koristi bilo kog drugog provajdera osim spusu i hot od Hofera. Spusu je na drei mrezi, a hofer na magenta. Oni su jedini koji imaju normalan i zdravorazumski servis za svaku pohvalu. Eventualno i mtel nije bas tesko sranje pogotovo na pocetku ali ipak su jos uvek daleko iza sa digitalizacijom i uslugom.

I da kazem da je FPÖ i ÖVP dosao na genijalnu ideju kako da dodje do povecanja prihoda a da ne povecavaju poreze. Ukidanjem povlastica tj. raznih poreakih olaksica. 😄

Da dodam na ovo da je za studente najjeftiniji virtualni operator XOXO na A1 mreži. HoT je odličan za sve druge kao i za ljude koji povremeno dođu u Beč/Austriju jer paket može da se uplati jednokratno. Za Spusu sam čuo pohvale, ali nisam nikad isprobao. 

Posted
22 minutes ago, Hamlet Strašni said:

Да ли би имало смисла да се тема преименује у Беч и Аустрија или тако нешто?

Beč&Austrija, abandon hope all ye who enter here

• Haha 6
  • bags changed the title to Beč & Austrija, abandon hope all ye who enter here
Posted

Sad video na landstrasetu, natpis na pekari " trazi se prodavacica za rad u pekari"

• Vojvodo,serdare 1