Jump to content

Austria, abandon hope all ye who enter here ...

Featured Replies

1 hour ago, assignment said:

Glupo je reci, ali ne ubija oruzje, vec osoba koja ga koristi. Taj fenomen se pojavio u Americi, i prosirio se po svetu....

Nije bilo interneta tj socijalnih mreza. Kod Amera je survost i profit pd tandzara na prvom mestu. Ko sisa ljude i decu.

Doduse i onaj Albanac je osamdesetih ko zna zasto (samo terorizam ili i jos nesto ) pobio vojnike u spavaonici u paracinskoj kasarni

A ove degenerike poput Maska i Zakenberga sto su zaseli pa svesno trigeruju neuravnotezene, bolesne i nezrele po svetu prvo kroz podzemlje neta, a sad i mejnstrim bih najradije ugazila i to bukvalno.

Pogledajte na Indexu komentare trolovskih altrajt debila, hrvatskih i srpskih. A i oni su debili sta pustaju.

Tamo kaze da je dvoje dece poreklom iz BiH sad stradalo, ne da mi je manje zao ostalih

Edited by Moonwalker

• Replies 411
  • Views 33.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jesam iz Graca, vodim ćerku na sport u tu školu…mi smo u Italiji na produženom vikendu, juče je bio praznik a škola moje starije ćerke ima i danas slobodno. Preko desetoro mrtvih, opšta panika među

• Za pocetak podestimo se kako je to izgledalo na pocetku epidemije:  

• Najači topik na forumu. Uvek proverim dvaput da li je naslov Mogadishu ili Beč. 

Posted Images

• Author

Jos 12 je tesko povredjeno od toga 3 u kriticnom stanju.

Verovatno ludaka i nestabilnih ima koliko i ranije ali sa jedne strane drustvo se ne bavi njima i puno ih zivi u izolaciji ovog novog sveta a sa druge imamo ovaj ludi internet gde ce svaki ludak da nadje jos gomilu drugih koji ce da podrzavaju njegovo ludilo.

• Author

Nije sve bas do drustvenih mreza.Recimo kod mladje dece je mobbing cak dosta manji u odnosu na par godina delom i zbog drustvenih mreza.

Deca su generalno vise upoznata sa mobbingom, zrtve cesto koriste mreze da skrenu paznju na svoj problem a i buliji nahebu vise.

Negde sam danas procitao da je preko 50% prijava za fizicki mobbing preko drustvenih mreza stiglo. (sto direktno sto preko drugara)

Zna li se kog su uzrasta deca? Vidim da je gimnazija u pitanju, ali to je u Austriji raspon uzrasta osam godina.

Austrijanac izgleda…pocinitelj…

Edited by Moonwalker

sada već jedanaestoro, teško rajeni su u najvećoj opasnosti