Jump to content

Austria, abandon hope all ye who enter here ...

Featured Replies

1 hour ago, assignment said:

Glupo je reci, ali ne ubija oruzje, vec osoba koja ga koristi. Taj fenomen se pojavio u Americi, i prosirio se po svetu....

Nije bilo interneta tj socijalnih mreza. Kod Amera je survost i profit pd tandzara na prvom mestu. Ko sisa ljude i decu.

Doduse i onaj Albanac je osamdesetih ko zna zasto (samo terorizam ili i jos nesto ) pobio vojnike u spavaonici u paracinskoj kasarni

A ove degenerike poput Maska i Zakenberga sto su zaseli pa svesno trigeruju neuravnotezene, bolesne i nezrele po svetu prvo kroz podzemlje neta, a sad i mejnstrim bih najradije ugazila i to bukvalno.

Pogledajte na Indexu komentare trolovskih altrajt debila, hrvatskih i srpskih. A i oni su debili sta pustaju.

Tamo kaze da je dvoje dece poreklom iz BiH sad stradalo, ne da mi je manje zao ostalih

Edited by Moonwalker

• Replies 433
  • Views 35.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Heaviside
    Heaviside

Jesam iz Graca, vodim ćerku na sport u tu školu…mi smo u Italiji na produženom vikendu, juče je bio praznik a škola moje starije ćerke ima i danas slobodno. Preko desetoro mrtvih, opšta panika među

• Za pocetak podestimo se kako je to izgledalo na pocetku epidemije:  

• Najači topik na forumu. Uvek proverim dvaput da li je naslov Mogadishu ili Beč. 

Posted Images

• Author

Jos 12 je tesko povredjeno od toga 3 u kriticnom stanju.

Verovatno ludaka i nestabilnih ima koliko i ranije ali sa jedne strane drustvo se ne bavi njima i puno ih zivi u izolaciji ovog novog sveta a sa druge imamo ovaj ludi internet gde ce svaki ludak da nadje jos gomilu drugih koji ce da podrzavaju njegovo ludilo.

• Author

Nije sve bas do drustvenih mreza.Recimo kod mladje dece je mobbing cak dosta manji u odnosu na par godina delom i zbog drustvenih mreza.

Deca su generalno vise upoznata sa mobbingom, zrtve cesto koriste mreze da skrenu paznju na svoj problem a i buliji nahebu vise.

Negde sam danas procitao da je preko 50% prijava za fizicki mobbing preko drustvenih mreza stiglo. (sto direktno sto preko drugara)

Zna li se kog su uzrasta deca? Vidim da je gimnazija u pitanju, ali to je u Austriji raspon uzrasta osam godina.

Austrijanac izgleda…pocinitelj…

Edited by Moonwalker

sada već jedanaestoro, teško rajeni su u najvećoj opasnosti

• Author

U Becu danas pride. Kao da se nista u Gracu nije desilo. :(

Ja sam za vreme studiranja znao otici jer bila dobra zajebancija. Ovo sada je bas neukus. Cista prilika da ljudi pokazu do daske koliko su spremni ici u public sa svojom furkom. Cak i prvomajsko rostiljanje ima vise smisla.

11 minutes ago, bags said:

U Becu danas pride. Kao da se nista u Gracu nije desilo. :(

Ja sam za vreme studiranja znao otici jer bila dobra zajebancija. Ovo sada je bas neukus. Cista prilika da ljudi pokazu do daske koliko su spremni ici u public sa svojom furkom. Cak i prvomajsko rostilje ima vise smisla.

Dan nakon Ribnikara, imao sam karte za tekme Partizana sa Realom..ali nisam imao snage da odem, prosto mi se nije dalo...to opet nije znacilo da Arena nece biti dupke puna.

Bol, strah, tuga..sve je to individualna kategorija..Ali da sam ja odlucivao, ne bi bilo masovnih desavanja iz pijeteta prema ubijenima.

On 10. 6. 2025. at 18:00, Moonwalker said:

Austrijanac izgleda…pocinitelj…

kako mi idu na jetru kad posle raznih zločina broje krvna zrnca da se pokaže da praaaavi švabovi ne rade gadosti iako se radi o osobama rođenim, odraslim, školovanim u austriji, sa od rođenja austrijskim i nijednim drugim državljanstvom. i za ovog monstruma, rođenog u gracu koji se školovao u toj istoj školi u kojoj je pobio decu se naglašava da je živeo sa majkom praaavom Austrijankom, ali da ima i oca koji je, pazisad, poreklom iz Jermenije. Sve regulare, kako to, aaaa da da op op - aus Armenien stammende Vater!

Edited by Heaviside

3 hours ago, Heaviside said:

kako mi idu na jetru kad posle raznih zločina broje krvna zrnca da se pokaže da praaaavi švabovi ne rade gadosti iako se radi o osobama rođenim, odraslim, školovanim u austriji, sa od rođenja austrijskim i nijednim drugim državljanstvom. i za ovog monstruma, rođenog u gracu koji se školovao u toj istoj školi u kojoj je pobio decu se naglašava da je živeo sa majkom praaavom Austrijankom, ali da ima i oca koji je, pazisad, poreklom iz Jermenije. Sve regulare, kako to, aaaa da da op op - aus Armenien stammende Vater!

Pa ako je Austrijanac to je onda non-topik, a ako nije (cisti) Austrijanac onda je tema. mislim da je vise to.

Just now, Mel said:

Pa ako je Austrijanac to je onda non-topik, a ako nije (cisti) Austrijanac onda je tema. mislim da je vise to.

Obrnuto. Ako je austrijanac onda se traži razlog zašto je postao poremećen, evo ovaj je doživeo mobing i smetalo mu je što živi u kraju u kome žive imigranti prve generacije i siromašni austrijanci pa je prso. A ima i neke jermenske krvi. Ako je stanac onda nema tu šta da se priča, kao na primer o onom Bosancu koji je takođe u Gracu uleteo džipom u pešačku zonu i pobio nekolliko ljudi i osakatio još ko zna koliko njih. Stranac, musliman, sve jasno, nije tema. Tu sam inače bio prisutan, čak je i krenuo na mene i moju ženu ali smo čekali red za sladoled i pobegli smo u lokal.

Mislim, ne kažem da je to zvanični narativ i da svi tako razmišljanju ali provejava itekako.

Edited by Heaviside

Just now, Heaviside said:

Obrnuto. Ako je austrijanac onda se traži razlog zašto je postao poremećen, evo ovaj je doživeo mobing i smetalo mu je što živi u kraju u kome živi imigranti prve generacije i siromašni stranci pa je prso. A ima neke jermenske krvi. Ako je stanac onda nema tu šta da se priča, kao na primer o onom Bosancu koji je takođe u Gracu uleteo džipom u pešačku zonu i pobio nekolliko ljudi i osakatio još ko zna koliko njih. Stranac, musliman, sve jasno, nije tema. Tu sam inače bio prisutan, čak je i krenuo na mene i moju ženu ali smo čekali red za sladoled i pobegli smo u lokal.

Mislim, ne kažem da je to zvanični narativ i da svi tako razmišljanju ali provejava itekako.

Ja sam donekle isto to i mislila - ako je lokalni lokalac onda to "nije tema" u smislu "desava se, mentalna nestabilnost, droga, prosto je tako". Ako je stranac onda samo ide na modus Aha, znali smo.

Da, tako nekako.

Hipersenzitivan sam jer sam poznavao jedno ubijeno dete i bio u toj školi x puta pa sigurno i preuveličavam…

1 minute ago, Heaviside said:

Da, tako nekako.

Hipersenzitivan sam jer sam poznavao jedno ubijeno dete i bio u toj školi x puta pa sigurno i preuveličavam…

Uzas. Nemam sta da ti kazem.