dunja Posted January 16 Posted January 16 (edited) 22 minutes ago, Mel said: Na tragu ovoga da nisu bili da im das ovcu na cuvanje? Zanimljivo. Steta sto je tako, ja nisam osoba za politiku niti sam se kad kretala u tom svetu a sad mi deluje da je steta sto je tako. Treba neko i obican da bude u tome. Ne, ne u tom smislu, bilo je raznih, i manje i više kompetentnih. Mislila sam na to da je bilo puno politički jako ambicioznih pojedinaca, kao da im je život zavisio od toga da li će biti izabrani u rukovodeća tela foruma, ili će nešto njihovo da prodje, a da bi se do toga došlo, moraju se praviti razni dilovi, razmene, jer je forum veliki i vuče na mnogo strana. (A skauti su sekta i vazda su bili možda i najuticajnija pojedinačna organizacija tamo) edit: znam, neki će reći pa to ti je sve politika, za to treba stomak, i zato verovatno ja nisam u njoj Edited January 16 by dunja
brusli Posted January 16 Posted January 16 Sto ce reci Tramp i AFD su prirodni tok dogadjaja... Koji ce razjebati truo sistem, pa onda ispocetka.
Mel Posted January 16 Posted January 16 2 minutes ago, dunja said: Ne, ne u tom smislu, bilo je raznih, i manje i više kompetentnih. Mislila sam na to da je bilo puno politički jako ambicioznih pojedinaca, kao da im je život zavisio od toga da li će biti izabrani u rukovodeća tela foruma, ili će nešto njihovo da prodje, a da bi se do toga došlo, moraju se praviti razni dilovi, razmene, jer je forum veliki i vuče na mnogo strana. (A skauti su sekta i vazda su bili možda i najuticajnija pojedinačna organizacija tamo) Ok, ali to je onda ono prvo sto sam ja pisala, klasicni korporativni ambicionisti samo u politici. Ili obrnuto, kod mene kad sam bila u korporaciji se za neke ovorilo da oni po ceo dan rade samo politics a rezultate kradu od drugih i predstavljaju kao svoje i tako ispadnu mnogo korisni velikom sefu... 1
Mel Posted January 16 Posted January 16 2 minutes ago, brusli said: Sto ce reci Tramp i AFD su prirodni tok dogadjaja... Koji ce razjebati truo sistem, pa onda ispocetka. jeeej, da pogledam neke klipove dok jos ima jutjub kako pretopiti metal za budake i kako da sacuvam seme za posle velike kataklizme ako preteknemo...
gone fishing Posted January 16 Posted January 16 pošto civilizacije prate neki prirodan tok, ubrzani uzlet, stagnacija, opadanje i na kraju totalni raspad i mrak, bogataši su smislili da je bolje da se ubrzaju prirodni procesi koji su neizbežni, kako bi haos i mračno doba trajali što kraće, kako bi novo zlatno doba počelo što pre
bags Posted January 17 Author Posted January 17 Ajd da vratim malo na temu. Ko god dodje da zivi u Austriji neka ne koristi bilo kog drugog provajdera osim spusu i hot od Hofera. Spusu je na drei mrezi, a hofer na magenta. Oni su jedini koji imaju normalan i zdravorazumski servis za svaku pohvalu. Eventualno i mtel nije bas tesko sranje pogotovo na pocetku ali ipak su jos uvek daleko iza sa digitalizacijom i uslugom. I da kazem da je FPÖ i ÖVP dosao na genijalnu ideju kako da dodje do povecanja prihoda a da ne povecavaju poreze. Ukidanjem povlastica tj. raznih poreakih olaksica. 😄 1
Hamlet Strašni Posted January 17 Posted January 17 Да ли би имало смисла да се тема преименује у Беч и Аустрија или тако нешто? 2
Eleniko Posted January 17 Posted January 17 ko god bio na vlasti u beču, samo neka mi ne diraju leđendu https://www.schnitzelwirt.co.at /u kuhinji ne radi nijedna žena koja nije iz radijusa 10km oko svilajnca/ 1
FOX river Posted January 17 Posted January 17 35 minutes ago, bags said: Ajd da vratim malo na temu. Ko god dodje da zivi u Austriji neka ne koristi bilo kog drugog provajdera osim spusu i hot od Hofera. Spusu je na drei mrezi, a hofer na magenta. Oni su jedini koji imaju normalan i zdravorazumski servis za svaku pohvalu. Eventualno i mtel nije bas tesko sranje pogotovo na pocetku ali ipak su jos uvek daleko iza sa digitalizacijom i uslugom. I da kazem da je FPÖ i ÖVP dosao na genijalnu ideju kako da dodje do povecanja prihoda a da ne povecavaju poreze. Ukidanjem povlastica tj. raznih poreakih olaksica. 😄 Da dodam na ovo da je za studente najjeftiniji virtualni operator XOXO na A1 mreži. HoT je odličan za sve druge kao i za ljude koji povremeno dođu u Beč/Austriju jer paket može da se uplati jednokratno. Za Spusu sam čuo pohvale, ali nisam nikad isprobao.
Amos Posted January 17 Posted January 17 22 minutes ago, Hamlet Strašni said: Да ли би имало смисла да се тема преименује у Беч и Аустрија или тако нешто? Beč&Austrija, abandon hope all ye who enter here 6
onamonamo Posted January 19 Posted January 19 Sad video na landstrasetu, natpis na pekari " trazi se prodavacica za rad u pekari" 1
bags Posted January 23 Author Posted January 23 Haha kakvi klovnovi hahaha: Fasisti trazili referendum protiv vetrenjaca i nekako cak i prevagnu ali ustavni sud rekao da je to nemoguce sprovesti. ahahah 2
Have_Fun Posted January 28 Posted January 28 Novi skup podrške studentima je zakazan u Beču za subotu 1.februara, ispred ambasade republike Srbije u 11:52h! 1
Heaviside Posted February 1 Posted February 1 I Gracu danas bio skup, 300 ljudi recimo. @bags para mi uši “Beč i Austrija”… Beč jeste u Austriji 1
Recommended Posts