Moća Posted October 13, 2023 Posted October 13, 2023 To je najretardiranije sto je neko uradio u istoriji fantazija. Umesto da ih racunaju kad budu odigrali oni sada dupliraju. Sta ce raditi kad se ta utakmica bude igrala?
smooth.Op Posted October 13, 2023 Author Posted October 13, 2023 (edited) Ništa. Na fantaziju je odigrana. Debilno. Sreća pa sam se ovog rešio. Prošlo kolo je imao - 10 Edited October 13, 2023 by smooth.Op 2
smooth.Op Posted October 20, 2023 Author Posted October 20, 2023 Pa kod nas u ligi ima 11 timova. Lepo. Moram priznati da sam prepisivao od prvog na tabeli što se tiče koncepcije tima. Veći fokus na igrače koji igraju bliže košu, a smanjiti ulaganje u bekove koji se ispucavaju. Tako da ovo kolo od jednog igrača (Milutinov cap) imam više nego što mi je prosek za prva tri kola.
smooth.Op Posted September 10 Author Posted September 10 39007-Q2XPJ Napravio sam classic ligu, pa ako ima zainteresovanih... 2 3
*edited by mod Posted September 28 Posted September 28 Taman hteo da pitam ima li. Nisam do sad igrao košarkaški a pošto sam batalio LŠ zbog formata kontam da će biti dobra zamena. 1
smooth.Op Posted October 3 Author Posted October 3 Našao sam na tviteru neke od besplatnih liga, a u nekima imate i mogućnost osvajanja nagrada: 45170-FHN1P - Flouter 34669-4VGHE - BetOle 41034-O2JKS - 6.75 x SuperBet 35356-XDYSN - Ah-Meridianbet 35030-BH8A7 - Njeguski Pikenrol 35176-SBBRS - SBB Fantasy Euroleague 48063-NXQM6 - Peta Cetvrtina 35538-G7MFM - Luka i Kuzma 35228-XAWNA - tviterasi prokleti 43052-7F3YD - maxbet
cartman Posted October 3 Posted October 3 Upao i ja u ovu nasu. Pojma nemam kako funkcioniše ali me to nije ni u stvarnom životu sprečavalo ni najmanje 1
ducca Posted October 3 Posted October 3 https://euroleaguefantasy.euroleaguebasketball.net/login?from=/ 1
Gale Posted October 3 Posted October 3 Kako nam se zove liga? Na PPP i Parapsiho mi ništa ne izlazi... Bongica u timu, nadajmo sa da je dan za 4/4 za 3 iz kornera a ne 4 krivljenja table
Gale Posted October 28 Posted October 28 Je l' igra Petrušev ovonedeljne dve u EL? Ako igra, onda je odlična opcija za te pare.
smooth.Op Posted October 28 Author Posted October 28 Registrovan je za KKCZV. Sad je samo do trenera da li će igrati ili ne. 1
Recommended Posts