Hermetico Posted October 1 Posted October 1 (edited) 20 hours ago, wayfaring stranger said: na te iz Detroit panka mož da se doda i ovo, taman Edited October 1 by Hermetico 2
wayfaring stranger Posted October 1 Posted October 1 6 hours ago, Hermetico said: na te iz Detroit panka mož da se doda i ovo, taman Poštovao na drugoj strani, ali je izgleda ponovo uklonjen sa YT-a. S vremena na vreme ga reuploaduju. Odličan film i bend. 1
Ras Posted October 2 Author Posted October 2 Odgledao sam The Gories, ispostavilo se ponovo, ali sada mi je bolje legao. Kakvi likovi! Svo troje su sjajni, međutim Kroha, onako sav u spidu mi je najluđi, . 1
wayfaring stranger Posted October 3 Posted October 3 (edited) In this video we're going to take a look at 10 proto-punk tracks released in Britain in 1966 and 1967. https://youtu.be/vJ84SPGXGBk?si=8Fc_CgeSkzc6oW9H Plus 19 nastavaka Highs i The mid sixties. Prvi video je na dostupan. Kreće od drugog. Edited October 3 by wayfaring stranger
klimt Posted October 10 Posted October 10 (edited) Otroci socializma - Zamenite mi glavo Na slovenačkom! Edited October 10 by klimt 2
klimt Posted October 10 Posted October 10 Film "Autoput bluza“ je deo serijala “Muzika, ljubav, strast ili više od toga” dokumentarne redakcije Kulturno-umetničkog programa Radio-televizije Srbije. Autori filma su Branka Glavonjić i Miodrag Kolarić, dugogodišnji saradnici u emisijama "Bunt“ i "Bunt rok festival“. Glavni protagonista filma i narator je jedan od naših najboljih bluz vokala, gitarista i autora Nenad Zlatanović, frontmen sastava "Teksas Flad”. Film je sniman tokom 2023. godine, na autentičnim lokacijama u Sjedinjenim Američkim Državama. 2 1
Ras Posted November 13 Author Posted November 13 (edited) Više se ne sećam jesmo li ovde kačili film sa YT ili sam ga gledao na RTS onlajn servisu (Planeta), tek evo kompletnog Bird on a Wire (Leonard Cohen) sa evropske turneje iz 1972. godine: Edited November 13 by Ras 2 2
Recommended Posts