Posted September 16, 20231 yr Izgleda da nemamo temu o ambijentalnoj muzici i dronu. Pošteno bi možda bilo krenuti sa BE, koji je rado i često slušan na ovom pdfu i ima brojne svoje poštovaoce, ali da preskočimo protokol i pređemo na stvar: William Basinski - The Clocktower at the Beach Kao kontrast svetloplavim tonovima koji krase omot, ovo je mračni, trodelni dron koji je Bašinski snimio u San Francisku još 1979. godine, a ove po prvi put objavio. Za razliku od zrelijih i suptilijnih radova ovaj je direktniji, ali mu ne manjka šarma i ne zvuči zastarelo. https://lineimprint.bandcamp.com/album/the-clocktower-at-the-beach-1979 https://www.youtube.com/watch?v=lLlwBZFpT6Y
September 16, 20231 yr kako znaš da je bašinski a ne basinski, ozbiljno pitam fenomenalna ploča inače, prvi put sam je čuo u arcadiji
September 16, 20231 yr Author 3 minutes ago, Eleniko said: kako znaš da je bašinski a ne basinski, ozbiljno pitam Veruj mi da ne znam? Nekako intuitivno, ili smo pak tako čuli još onda u Reksu... Sa prijateljem koji je takođe poštovalac već sam diskutovao na ovu temu a da se ne sećam zaključka. Treba pitati Svetlanu Spajić, verujem da zna.
September 18, 20231 yr On 16. 9. 2023. at 21:50, Ras said: Veruj mi da ne znam? Nekako intuitivno, ili smo pak tako čuli još onda u Reksu... Sa prijateljem koji je takođe poštovalac već sam diskutovao na ovu temu a da se ne sećam zaključka. Treba pitati Svetlanu Spajić, verujem da zna. Bili Bašinski
September 18, 20231 yr Author 3 minutes ago, I*m with the pilots said: Bili Bašinski Prijatelj mi reče da smo tako čuli u Reksu.
October 16, 20231 yr Hvala ti na temi Rase. Malo Aussie favorita za pocetak. Quote The album itself is an intensely personal record, largely chronicling a period of routinely visiting my mum and her partner (technically my step-father) prior to his death in April 2013. mali IDM / ambient / folksy gamelan??? jak nuno canavarro vajb (u twee kljucu) The Townhouses - Jigsaws under the Clouds plusplusplus tesko odoleti gitarama Edited October 17, 20231 yr by palfoot
December 7, 20231 yr dis-patch festival 2010 tim hecker, ben frost i lawrence english isto veče e, to je beograd koji mi je ostao u nekom lepšem sećanju. #throwback np