August 25, 20231 yr Just now, radisa said: Ima bas lakih, ali i besmislenih... Jbt, na kojoj slici je Resnik... To sam znala, Nadezda Petrovic, videla sam je skoro
August 25, 20231 yr 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: na kompu kad rešavaš ima share opcija @bags pa ovde ih nema, ili nisam siguran na šta tačno misliš Koliko ima slovenskih zemalju u EU i sl.
August 25, 20231 yr 26 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nedeljnik tj. njihov sajt velike priče napravili su kviz "uhvati zeca" pitanja je pravio predrag marković kviskoteka/sps deluje zanimljivo lagano se rešava i ne traje dugo(40 pitanja, ima i slike) u pitanju je kviz znanja tj opšte kulture deluje zabavno uhvati zeca - kviz (ne)znanja mojih skromnih 12 poena https://velikeprice.com/quiz-share-score?player_id=3KbKrKmfiYe6lY/Z2sqvj5uAbWhmgQ== 20. avgust
August 25, 20231 yr Na danasnjem kvizu je bilo pitanje koji predsednik se nalazi na 100 dolara Ben Frenklin nije predsednik Nisam znao da su Zemun i Surčin Bg opštine
August 25, 20231 yr Author 9 minutes ago, radisa said: Ima bas lakih, ali i besmislenih... Jbt, na kojoj slici je Resnik... to ti je deo beogradskog bermudskog trougla resnik-rušanj-ripanj a slike, pa mogu da se uvećaju s prstićima
August 25, 20231 yr 9-12-13-12-10-11 Edit. Marković je umesto fotke Branka Miljkovića stavio Petra Benčinu Edited August 25, 20231 yr by Ras
August 25, 20231 yr 53 minutes ago, radisa said: Ima bas lakih, ali i besmislenih... Jbt, na kojoj slici je Resnik... tu sam briljirala. ostalo sam glupa ko točak