August 21, 20231 yr Jel' moze admin da stavi Isinbaevu u prvi post kao omaz Kumu Ja da dodam moju tihu patnju godinama:
August 21, 20231 yr Author 2 minutes ago, maheem said: 1.82m mislio sam da je viša U jbt, ja nisam ni gledao fizikalije. Ali je u ovom večerašnjem polufinalu izgledala kao pola metra viša od svih ostalih.
August 21, 20231 yr Author 15 minutes ago, Lord Stef said: Jel' moze admin da stavi Isinbaevu u prvi post kao omaz Kumu Ja da dodam moju tihu patnju godinama: Neka je doda, ne verujem da ja mogu. Ali pristajem dobrovoljno.
August 21, 20231 yr Dobili smo pin za sat vremena od postanka topica ostatak foruma da gleda i uci Nego, sad kad sam medj svojima konacno smem da pitam, jel' se lozi jos neko na Sandru Perkovic?
August 21, 20231 yr Author 1 minute ago, aram said: društvo se složilo da drulovanju nad devojkama i ženama nije mesto na sportu. ali hajde, radi se o sportistkinjama, nije baš desanka nivo, pa eto vam ga na kladionici, fantaziju i ostalim zezalicama. zajedno sa tenisom za meraklije. Hvala. Sve se desilo spontano, posle fenomenalne pojave Lieke Klaver.
August 21, 20231 yr sad sam guglo tu lieke klaver? Spoiler jel stvarno ovao izgleda il je neki fotošop? treba mi info da malo potvrdim neka razmišljnja Edited August 21, 20231 yr by francuski sobar
August 21, 20231 yr Author 10 minutes ago, Lord Stef said: Nego, sad kad sam medj svojima konacno smem da pitam, jel' se lozi jos neko na Sandru Perkovic? Nije ona meni ružna. Samo je neuobičajena. Sad čak vidim da piše da je smršala nešto silno, ali ne mogu da otvorim fotke.