Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Sad će Lebronu da uračunaju ovaj Kup Borisa Režaka kao petu titulu. 

Sledeće godine da će da odigra Letnju ligu i osvoji i onda je 6:6.

• Haha 1
Posted
6 hours ago, kralj said:

Mi ne gledamo iste utakmice. Nisam odgledao sam kraj, evo gledam sad hajlajte, revija otvorenih šuteva, polaganja bez driblinga, atmosfera kao vojničkim sportskim igrama. 

Gledam sad sekvencu kad ih je Indijana sustigla, Vnderbilta mrzi da digne ruku Topinu za otvorenih 3p, pa izgubljena lopta na izvođenju. Ovi im se posle revanširaju ostavljajući DLo samog na 5 metara od koša, pa King prodire otpora bez. Da ne govorim koliko je bezobraznu utakmicu igrao Tarner. 

Rekreacija. 

Sto se atmosfere tice, bunio sam se vec u cetvrtak na Vegas, jebo ih on. Sto se tice svega ostalog, jbg deluje da imas malo visoke standarde za Indianu koja je primala 140+ poena u svakoj drugoj utakmici ove sezone. Mnogo je ovo ozbiljnije.

Posted
On 9. 12. 2023. at 12:51, 1n54jd3r said:

Imaju dovoljno vremena da se regrupisu 

vodim djecu na utakmicu sutra, pa i nemaju bas previse.

nek se saberu kako god znaju :-)

• +1 2
Posted

Niko ne gleda Debelog protiv Kapitena? Bogdanovic vec 3 trojke u prvoj cetvrtini, Atlanta vodi 8, Denver deluje pogubljeno.

• +1 1
Posted (edited)

Jamal povredio zglob ali nastavio tekmu. Lagano sabise Atlantu u drugom poluvremenu za opustenih +20.

Edited by 1n54jd3r
Posted

Bogi do sada 7 trojki. Trej dok nije bio iskljucen svaki drugi pas bio izgubljena lopta.

Posted

Od kad je LaVine van stroja, batica Čobi sabija!

Zapalio se i u šutu za 3

Posted

Ali sa kakvim samopouzdanjem je igrao Bogdan sinoc, milina za gledati. Liderski, daju mu loptu, traze ga.

• +1 1
Posted

Ladno sam uhvatio sebe kako sinoc navijam protiv Debelog. Sta uradi jedan potpis :dry:

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

kako vas je lako obrlatiti, čudo jedno

#teamZli :D

Posted

Mene čudi kako su neki tek sad upoznati sa SNS Jokićem.

Pa još onomad je bio na krunisanju preCednika, zajedno sa Bobijem.

• +1 3
Posted

Ma @Zli Gli tvrdi da je on nemapojmac, mi iz principa ne navijamo za Debelog.

Bogi bolje da nastavi u ovom tempu, razmazilo nas SNS govance.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...