zorglub Posted December 6, 2023 Posted December 6, 2023 Od tog "uvek" moja su sećanja da je tolerisan prvi korak pre spuštanja lopte i povremeno sumnjive kretnje u postu, dizanje pivot noge, takve stvari. Ne pamtim da sam se nervirao zbog ovakvih guliverovih putovanja. Opet, poznato je da sam krečana, te prihvatam da možda grešim. 1
Fakundo Sava Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Doncic 29/10/10 za poluvreme i 20 minuta igre
Amos Posted December 7, 2023 Author Posted December 7, 2023 Najgora partija da ja gledam još od one utakmice protiv Memfisa kad je šutno jednom celu utakmicu.
napadaj Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Drugaru renoviraju kupatilo u stanu, pa dolazi kod mene da se tušira pre posla. Sinoć predloži da dođe ranije, da pogledamo Denver i doručkujemo nešto, tako da sam budan od pola 5, jeo sam sendvič iz Kalda i Kinder bueno u pola 6, gledao najgoru partiju debelog ikada i sad treba da radim pola dana i idem na put od 7 sati vožnje sa 5 sati sna. 2
Shan Jan Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Debeli ostvario novi licni rekord - najvise promasenih suteva u jednoj utakmici. 1
Amos Posted December 7, 2023 Author Posted December 7, 2023 (edited) Kako Theisa niko nije potpisao ranije? Edited December 7, 2023 by Amos
bebaguza Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Je li ima negde recap ovih promasaja, sta mu bi pa je 9/32?
Filozof manijak Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 3 minutes ago, bebaguza said: sta mu bi ? Stigla ga Glijeva kletva: E sam vam reko! 1 1
napadaj Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 18 minutes ago, bebaguza said: Je li ima negde recap ovih promasaja, sta mu bi pa je 9/32? Promašivao floutere, trojke, sve.
Hele Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 9 hours ago, zorglub said: Od tog "uvek" moja su sećanja da je tolerisan prvi korak pre spuštanja lopte i povremeno sumnjive kretnje u postu, dizanje pivot noge, takve stvari. Ne pamtim da sam se nervirao zbog ovakvih guliverovih putovanja. Opet, poznato je da sam krečana, te prihvatam da možda grešim. U NBA-u je pravilo da sme korak pre spustanja lopte, nema sta da se tolerise.
Shan Jan Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 57 minutes ago, bebaguza said: Je li ima negde recap ovih promasaja, sta mu bi pa je 9/32? Jednostavno promasivao ono sto inace suta. U zadnjoj cetvrtini se bas videlo da je izgubio samopouzdanje.
Mil@n Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 Pogledao sam deo, utakmice trj drugu i početak treće, pakao, sve je mašio a na kraju tog niza dve tei bukvalno izađu iz obruča, namestilo se. Al, to samo govori koliko je inače dobar jer iščuđavanje je krenulo već posle drugog promašaja, i kafa spoji dva loša napada što se njemu zaista retko dešava. 2
Venom Posted December 7, 2023 Posted December 7, 2023 17 hours ago, precog said: Može da napravi milion koraka između dva driblinga. Bila je nošena doduše.
Recommended Posts