December 6, 20231 yr Od tog "uvek" moja su sećanja da je tolerisan prvi korak pre spuštanja lopte i povremeno sumnjive kretnje u postu, dizanje pivot noge, takve stvari. Ne pamtim da sam se nervirao zbog ovakvih guliverovih putovanja. Opet, poznato je da sam krečana, te prihvatam da možda grešim.
December 7, 20231 yr Author Najgora partija da ja gledam još od one utakmice protiv Memfisa kad je šutno jednom celu utakmicu.
December 7, 20231 yr Drugaru renoviraju kupatilo u stanu, pa dolazi kod mene da se tušira pre posla. Sinoć predloži da dođe ranije, da pogledamo Denver i doručkujemo nešto, tako da sam budan od pola 5, jeo sam sendvič iz Kalda i Kinder bueno u pola 6, gledao najgoru partiju debelog ikada i sad treba da radim pola dana i idem na put od 7 sati vožnje sa 5 sati sna.
December 7, 20231 yr Debeli ostvario novi licni rekord - najvise promasenih suteva u jednoj utakmici.
December 7, 20231 yr Author Kako Theisa niko nije potpisao ranije? Edited December 7, 20231 yr by Amos
December 7, 20231 yr 3 minutes ago, bebaguza said: sta mu bi ? Stigla ga Glijeva kletva: E sam vam reko!
December 7, 20231 yr 18 minutes ago, bebaguza said: Je li ima negde recap ovih promasaja, sta mu bi pa je 9/32? Promašivao floutere, trojke, sve.
December 7, 20231 yr 9 hours ago, zorglub said: Od tog "uvek" moja su sećanja da je tolerisan prvi korak pre spuštanja lopte i povremeno sumnjive kretnje u postu, dizanje pivot noge, takve stvari. Ne pamtim da sam se nervirao zbog ovakvih guliverovih putovanja. Opet, poznato je da sam krečana, te prihvatam da možda grešim. U NBA-u je pravilo da sme korak pre spustanja lopte, nema sta da se tolerise.
December 7, 20231 yr 57 minutes ago, bebaguza said: Je li ima negde recap ovih promasaja, sta mu bi pa je 9/32? Jednostavno promasivao ono sto inace suta. U zadnjoj cetvrtini se bas videlo da je izgubio samopouzdanje.
December 7, 20231 yr Pogledao sam deo, utakmice trj drugu i početak treće, pakao, sve je mašio a na kraju tog niza dve tei bukvalno izađu iz obruča, namestilo se. Al, to samo govori koliko je inače dobar jer iščuđavanje je krenulo već posle drugog promašaja, i kafa spoji dva loša napada što se njemu zaista retko dešava.
December 7, 20231 yr 17 hours ago, precog said: Može da napravi milion koraka između dva driblinga. Bila je nošena doduše.