Hele Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 (edited) Mora.se ipak odati priznanje braniocima Bartona, ozbiljna je to bila mentalna gimnastika da se nadje opravdanje za ono sto je i slep video kada je njegova igra u pitanju. Covek ne moze klub da nadje i bez angazmana je trenutno, to je sve sto ima da se kaze o njemu kao igracu. Edited December 2, 2023 by Hele
kralj Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 36 minutes ago, Amos said: Nefer si i upadas u cinizam za prilicno mlak take da je MPJ previse placen, ali da, mogao je Koneli da mu da manji ugovor i da ovaj bude presrecan jer pricamo o vremenu kad se nije znalo da li ce uopste imati karijeru zbog povreda. Kockali su se sa mnogo velikim parama i isplatilo se, sva sreca. Da je ugovor dobar, nije. I to nije neka kontroverza, big fucking deal izjaviti. Kad se setim da su ljudi ovako isto branili Bartona bez nekog prekog razloga. Ajde Mares, koji je na dojilu Nuggetsa pa mora ali da se gine za MPJove milione mi nije jasno. Imao je MPJ jako dobru sezonu pred potpisivanje. Od all-stara naročito, a tek naročito kad se Marej povredio. Imao je nekih 25ppg i 8rbp u tom preiodu, dobio bi sigurno max od nekog. Nisu Nagetsi tu imali bas nikakav izbor. Potpisali i nadali se najboljem. Razumem da je u prirodi praćenja da se na nešto kuka, ali sa MPJ-om, uz sve nekonzistentosti, kad se sve sabere, ide kako treba. Ima mnogo gorih ugovora od njegovog.
Shan Jan Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 U stvari bi trebalo generalno da se smanji broj max ugovora koje mogu timovi da daju, previse tu ima igraca koji to ne zasluzuju.
kralj Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Just now, Shan Jan said: U stvari bi trebalo generalno da se smanji broj max ugovora koje mogu timovi da daju, previse tu ima igraca koji to ne zasluzuju. Jbg, ne odgovara najvećima. Bila bi potpuna ludnica da se uvedu platni razredi tipa jedan max po timu, jedan 80% maxa, dva 70%, etc, al igrači bi popizdeli dok si rekao lockout. 1
Amos Posted December 2, 2023 Author Posted December 2, 2023 5 minutes ago, kralj said: Nisu Nagetsi tu imali bas nikakav izbor. Potpisali i nadali se najboljem. Razumem da je u prirodi praćenja da se na nešto kuka, ali sa MPJ-om, uz sve nekonzistentosti, kad se sve sabere, ide kako treba. Ima mnogo gorih ugovora od njegovog. Imali su izbor, naravno. Politika tima je takva da se preventivno daju jaki ugovori. Eno Najji-ja za primer.
kralj Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Imali su da sačekaju godinu dana, rizikovali su da se povredi (što se desilo), ali svejedno bi dogodine dali max da ga zadrže.
bradilko Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 jebiga kapitalizam i stanje na trzistu. negde se zajebes negde prodjes dobro. realno je bilo da potpisu portera za max. sta su mogli drugo? uostalom mali nije los. denver bez mareja ili jokica je sasvim druga ekipa. isto se moglo reci i za najslavnije timove u istoriji nba. uvek je to bio dvojac i kad je jedan odsutan to sve mnogo losije izgleda. porter nije njihov nivo ali vazan je igrac. napreduje
Hele Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Ljudi su su svojim poslovanjem i odlukama doveli do toga da Nageci uzmu prvu titulu u istoriji 3
reg Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 7 hours ago, Amos said: Nefer si i upadas u cinizam za prilicno mlak take da je MPJ previse placen, ali da, mogao je Koneli da mu da manji ugovor i da ovaj bude presrecan jer pricamo o vremenu kad se nije znalo da li ce uopste imati karijeru zbog povreda. Kockali su se sa mnogo velikim parama i isplatilo se, sva sreca. Da je ugovor dobar, nije. I to nije neka kontroverza, big fucking deal izjaviti. Kad se setim da su ljudi ovako isto branili Bartona bez nekog prekog razloga. Ajde Mares, koji je na dojilu Nuggetsa pa mora ali da se gine za MPJove milione mi nije jasno. "Nefer"? "Upadanje u cinizam"? "Pogibija za MPJ-jeve milione"? Mislim da preteruješ. Nema cinizma u konstataciji da je ugovor zaključen 2021. godine posle solidnih brojki 23-godišnjeg MPJ-a u njegovoj drugoj sezoni u NBA, a da ga je potpisao tim koji ga je draftovao sa 14. mesta i koji nikada nije osvojio titulu niti igrao finale. Sada imaju titulu, najbolju petorku lige (svi potpisani najmanje do 2025), tako da ako je nešto "nefer", onda je to gledanje kvaliteta ugovora iz aspekta izgradnje dinastije i seleri kepa u sezoni 23/24. Nije kao da smo u junu 2024, a Denver ispao u drugoj rundi nakon njegovih loših partija. Ne znam odakle ovo poređenje "odbrane" Bartona od "odbrane" ugovora MPJ-a. Barton je, nevezano za bilo koju vrednost njegovog ugovora, bio direktno odgovoran za niz poraza u sezoni 2021/22 svojim indijanskim potezima i nesposobnošću da gurne loptu u reket Jokiću, imao nebulozno loš +/- i odigrao možda jednu pristojnu partiju, u februaru protiv Toronta u gostima kada je Jokic lupio bananu za pobedu.
Micko8 Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 (edited) Ovaj majmun sto trenira Finiks je ladno i bez imalo stida izjavio da je Durant trebao da sutira 25 slobodnih bacanja na utakmici. Samo zahvaljujuci sudiijama je utakmica bila neizvesna u drugom poluvremenu. Edited December 2, 2023 by Micko8
Amos Posted December 2, 2023 Author Posted December 2, 2023 4 minutes ago, reg said: "Nefer"? "Upadanje u cinizam"? "Pogibija za MPJ-jeve milione"? Mislim da preteruješ. Nema cinizma u konstataciji da je ugovor zaključen 2021. godine posle solidnih brojki 23-godišnjeg MPJ-a u njegovoj drugoj sezoni u NBA, a da ga je potpisao tim koji ga je draftovao sa 14. mesta i koji nikada nije osvojio titulu niti igrao finale. Sada imaju titulu, najbolju petorku lige (svi potpisani najmanje do 2025), tako da ako je nešto "nefer", onda je to gledanje kvaliteta ugovora iz aspekta izgradnje dinastije i seleri kepa u sezoni 23/24. Nije kao da smo u junu 2024, a Denver ispao u drugoj rundi nakon njegovih loših partija. Ne znam odakle ovo poređenje "odbrane" Bartona od "odbrane" ugovora MPJ-a. Barton je, nevezano za bilo koju vrednost njegovog ugovora, bio direktno odgovoran za niz poraza u sezoni 2021/22 svojim indijanskim potezima i nesposobnošću da gurne loptu u reket Jokiću, imao nebulozno loš +/- i odigrao možda jednu pristojnu partiju, u februaru protiv Toronta u gostima kada je Jokic lupio bananu za pobedu. Nebitno, svakako se nećemo složiti. Cinizam se odnosio na post o megatalentima koje samo mi kritičari znamo ko su. Nema potrebe za tim. I KCP i Gordon su bitniji za ovaj tim od MPJa. Obojica su plaćena manje. MPJov ugovor će tek praviti probleme, kada bude bilo oni ili on. Kao što se BB izgubio usled manjka para. 1
reg Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 51 minutes ago, Amos said: I KCP i Gordon su bitniji za ovaj tim od MPJa. Obojica su plaćena manje. MPJov ugovor će tek praviti probleme, kada bude bilo oni ili on. Kao što se BB izgubio usled manjka para. Izgubili su BB - za koga su sami bili iznenađeni što je još uvek slobodan po ceni za koju su ga uzeli - zbog pravila o tome koliko smeju da ponude (125%). Kronki je više puta rekao da će odrešiti kesu sve dok imaju Jokića. KCP će biti u trećoj godini pa mogu da idu preko cap-a. U toku su pregovori oko medijskih prava, moguće je da će i cap da ode 10% zbog porasta BRI. Takođe, KCP će imati 31. godinu (za razliku od BB zaradio je u karijeri oko 100 miliona), teško da će mu neko ponuditi 14 miliona više po godini.
kralj Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Meni najviše smeta što bar sa pikovima malo ne rizikuju. Jeste da bi pored Jokića očigledno i čiviluk proigrao, ali da od 3 pika ne dovedu bar jednog klinca, makar nalik Votsonu nego sve Seniore, baš mi je kukavički. 1
1n54jd3r Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 1 hour ago, kralj said: Meni najviše smeta što bar sa pikovima malo ne rizikuju. Jeste da bi pored Jokića očigledno i čiviluk proigrao, ali da od 3 pika ne dovedu bar jednog klinca, makar nalik Votsonu nego sve Seniore, baš mi je kukavički. Nije kukavicki nego je logicno...hvataju da iskoriste prozor koji imaju sa Jokicem i trebaju im igraci koji odmah mogu koliko toliko da doprinesu...ne zanima ih potencijal i vrednost koju im pick donosi kada Jokic prodje svoj zenit 4
1n54jd3r Posted December 2, 2023 Posted December 2, 2023 Gleda li neko GSW vs LAC? Klipersi deluju kao sprdnja...
Recommended Posts