Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Jel mogu nekako kompletni Pistonsi da se prebace u razvojnu ligu? Ili u ABA 2, tu bi mozda dobili nekog :isuse:

Posted

Warriorsi bez Wigginsa dobili Clipperse... kad krece lozenje kako su izasli iz krize i opet su favoriti za titulu?

Posted

Kliperse pre par dana dobio Denver bez Jokica i Mareja.

Posted
56 minutes ago, Hele said:

Kliperse pre par dana dobio Denver bez Jokica i Mareja.

I Gordona :clown:

Posted
22 hours ago, 1n54jd3r said:

Moram ovo da podelim - duo fantastiko :D

kuzma je solidan igrac. ali ovaj poole je najobicniji cirkuzant.

Posted

Pa u tome i jeste problem, što je ostao 3rd option a 2nd nije ni igrao :rolleyes:

• +1 1
  • Haha 2
  • Tužno 1
Posted
1 hour ago, 1n54jd3r said:

Pa nije ni los ovaj MPJ

Koliko sam ja video, ne kažu njegovi kritičari da je loš, nego da ne vredi 30 miliona, njegov ugovor sprečava upravu da dovede megatalente željne igranja u Denveru iza Jokića i Mareja (i ponekad Gordona), za manje ili iste pare (samo oni znaju ko su).

• +1 1
  • -1 1
Posted
37 minutes ago, reg said:

Koliko sam ja video, ne kažu njegovi kritičari da je loš, nego da ne vredi 30 miliona, njegov ugovor sprečava upravu da dovede megatalente željne igranja u Denveru iza Jokića i Mareja (i ponekad Gordona), za manje ili iste pare (samo oni znaju ko su).

Ljudi koji to tvrde ne znaju kako NBA funkcioniše (ili se prave da ne znaju)

• +1 1
  • -1 1
Posted

Mislis da bi nasao negde bolju ponudu da su mu svoevremeno umesto 30 ponudili 20 miliona?

• +1 1
Posted

Milsapara je dobijao 30milki po sezoni onomad (kada se preracuna na sadasnje ugovore to je i znacajno vise). Eto, to je slika i prilika koliko Denver mora da preplati nekog dokazanog FA koji je prosao zenit.

Posted (edited)

Kažu na ESPNu ako nastave Denver i Finiks ovako rezultat će biti 200 -195. Za sada 50 poena za 7 minuta. Šutiraju preko 70%. Meloun je stavio MPJ-a da igra četvorku.

edit: Finiks šutira 70%, gubi 10 razlike. Denver šutira 80% :lolol:

Edited by reg
Posted

Denver je propustio šansu da se odlepi, šut je stao i sada vode tri razlike protiv Finiksa bez Bukera i Bila.

Imaju tri utakmice u gostima i šansu da poprave učinak na strani, ali izgleda kao da je Meloun dao odrešene ruke omladini, plus MPJ ima 0/3 za tri poena. Šutirali su samo 5 slobodnih bacanja (1/5, Finiks 17/18).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...