Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted
5 hours ago, Amos said:

Paul George ima tutora srpskog, crta se sam trejd za MPJa. Oni dobiju prvog igrača tima i mladost a Denver srpskog zeta. 

Nisam protiv ove ideje

Posted
12 hours ago, Amos said:

Čovek ne može da se nametne pored 1 Redži Džeksona i 1 DeAndre Jordana u poslednjim godinama karijere. Toliko o tome. Strawther je već sad bolji igrač od njega. Preterao sam sa onim za par godina. 

Čime da se nametne? Čovek ne može da dribla, bukvalno. A ljudi se lože "napredovaće". Svakako će vremenom i iskustvom unaprediti neki aspekat igre, bolji je u odbrani mora se priznati ali i to je jer je pre bio bukvlano drvo. I ovako ima spore noge i pitanje je koga će i koliko moći da čuva.

12 hours ago, freakns said:

11/2/4 za 36 minuta... MPJ je imao 10 skokova i igrao odbranu

Sigurno ga za to plaćaju max a ne da daje 20 u proseku i da ima više od 23%  za dva i 28% za 3 ako se već hvatamo ove utakmice.

Posted (edited)
11 minutes ago, 1n54jd3r said:

Nisam protiv ove ideje

Ko zna Balmera da ga uputimo na ideju. :D

edit: da li bi radije izgubili MPJa ili KCPa na leto, da možete samo jednog da zadržite?

Edited by Amos
Posted

Pa ako racunas koliko ko kosta onda svakako bi radije izgubio MPJa. Taj novac bi mogao bolje da se potrosi na dosta dobrih pomocnih igraca. 

Posted (edited)

Ja znam koga bi malone sutnuo sutra da moze, heheh.

edit. Od te dvojice.

Edited by precog
Posted
58 minutes ago, Amos said:

Ko zna Balmera da ga uputimo na ideju. :D

edit: da li bi radije izgubili MPJa ili KCPa na leto, da možete samo jednog da zadržite?

Ako ce KCP da igra na ovom nivou i bude zver u odbrani, onda je jasno. Fora je sto nije mlad i moguc je decline.

Za MPJ je drugacija matematika. Da li ce da bude zdrav i dokle moze da dobaci od tog projektovanog talenta i "visokog plafona". Prangiju ce on povratiti, ovi procenti su outlier. On na nivou sezone nece biti ispod 38% za tri. Ono sto raduje jeste napredak u odbrani i sto ima nacin da utice na igru i kada ga ne sluzi sut. Najveca zamerka mu je bila ranije sto ne skuplja skovove i to je ispravio. Kolonu sa asistencijama nikad nece puniti, to realno nije :)

• +1 1
Posted
14 hours ago, Amos said:

MPJ u ovakvoj utakmici ima 5 poena. Najludje potrošenih 30 miliona ikad. 

Čovek je bio bitan deo/strater u timu koji je osvojio prsten, tih 30 ili koliko miliona se već isplatilo

• +1 5
Posted (edited)

Kada sam ja pre dve,tri godine pisao ovde da je MPJ bulja od igraca, mene ste terali u kurac:) Mada ove sezone je sasvim ok, barem ne divlja toliko kao prethodnih godina. A nisam ni protiv trejda ako se nesto kvalitetno moze dobiti za njega. 

Edited by Micko8
Posted (edited)
12 hours ago, precog said:

super je klinja alpi, bas dobra emisija. brat bobi se druzi sa celim nba-om, bice jednog dana na logou.

Dobro je unovcio svoje cikuske talente tamo, plus reklame itd. mogao je u Evropi da puni ali u NBA igraci sa kraja klupe prave vise novca godisnje nego li evroligaske zvezde.

Edited by Micko8
Posted (edited)
9 hours ago, Zli Gli said:

Moze Jokic da ulece 15ak min sa klupe da menja Deandrea, videlo se sinoc ko je tata

Da su ga razmenili pre X godina imali bi 3,4 osvojene  titule minimum, kreteni:)

Edited by Micko8
Posted

Koliko više od MPJ-a zarađuje Pol Džordž, jedno 15 miliona? Jedan od retkih igrača čiji je zdravlje veći razlog za zabrnutost od MPJ-jevog.

Inače, MPJ izbacio novi epizodu svog podcasta, Curious Mike. Gost AG, prvih 7-8 minuta vojvodoserdarisanje, posle par anegdota AGa sa proslave i putovanja.

Na kraju priča o braku i MPJ koji se uzivo preslišava koliko godina ima koji brat ("22, u stvari ne, napunio je 23...ili 24?").

Setio se reelsa sa početka sezone kada pitaju igrače Denvera ko je najmanje pouzdan i skoro svi odgovaraju MPJ (reče CB nešto poput "često je zamišljen")

• +1 1
Posted
2 hours ago, Time Crisis said:

Čovek je bio bitan deo/strater u timu koji je osvojio prsten, tih 30 ili koliko miliona se već isplatilo

Sa svojih 20-1 za tri, koliko već beše, bio je ključna karika u finalu... Not.

Po doprinosu, bio je slabiji od: Jokare, Mareja, AG-a, Poupa, i Brusa Brauna. 

Posted

Biće dobar MPJ u inat svima. Napravio je iskorak ove sezone, poslednjih par utakmica opet malo luta, al na ok će to da izađe. 

Posted

Pogledah upravo sinocnju utakmicu, vrlo zabavno, daj je car, a mali strawther ne da na sebe i ide na blok centrima na kucanju, redzo poludija.

Bice klinci spremni sledece sezone i za ozbiljnije sibanje u playoffu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...