November 28, 20231 yr kapiram da im balmer donosi odluke, deluje kao solidna paljevina. prosto ne mogu da verujem da bi bilo ko ima veze sa basketom i iz kosarkaskih razloga donosio ovakve odluke.
November 28, 20231 yr 14 minutes ago, Amos said: super je klinja alpi, bas dobra emisija. brat bobi se druzi sa celim nba-om, bice jednog dana na logou.
November 28, 20231 yr Dajte deo gde prica o Jokicu. Ristekpa za klinca, ali necu preko sat vremena da ga slusam.
November 28, 20231 yr Author O Jokiću ima jedna rečenica, Jokić je nebitan. Mali je car, ovo mu je engleski koji je naučio za dve godine.
November 28, 20231 yr Denveru najviše treba bolja klupa na pozicijama 2-4. Trejdujte Jokića za dubinu, kao Sunsi sa Aytonom, dosta se šlepao uz ekipu. DeAndre, Denver Lobhigh i vozi. Idemoooooo
November 28, 20231 yr 1 hour ago, Amos said: O Jokiću ima jedna rečenica, Jokić je nebitan. Mali je car, ovo mu je engleski koji je naučio za dve godine. Kako je to Jokic nebitan?
November 28, 20231 yr Moze Jokic da ulece 15ak min sa klupe da menja Deandrea, videlo se sinoc ko je tata Edited November 28, 20231 yr by Zli Gli
November 28, 20231 yr 55 minutes ago, Zli Gli said: Moze Jokic da ulece 15ak min sa klupe da menja Deandrea, videlo se sinoc ko je tata Ja sam se konačno osvestio. Dosta je bilo skinny fat dosadnjakovića koji ne može da preskoči list papira. Izvini Gli.
November 28, 20231 yr Ovo je najneverovatnija pobeda Denvera u Jokic eri. Kao Otpisani protivu nadmocnih Nemaca.
November 28, 20231 yr Samo sto ovi Klipersi ne bi bili nadmocni ni protiv Asvela, klasicna raspustena banda Edited November 28, 20231 yr by Zli Gli
November 28, 20231 yr 4 hours ago, Venom said: Denveru najviše treba bolja klupa na pozicijama 2-4. Iste probleme imaju GM Denvera i Zvezde
November 28, 20231 yr Najbolji bi bio neki trejd ništa za ništa. Jokić za Siakama i neki filler. Denver ne dobije ništa posebno, Toronto dobija Jokića koji otkriva kafane srpske emigracije i polako se pretvara u onog meme lika s čačkalicom u ustima. 🤝
November 28, 20231 yr Author Paul George ima tutora srpskog, crta se sam trejd za MPJa. Oni dobiju prvog igrača tima i mladost a Denver srpskog zeta.
November 28, 20231 yr 4 hours ago, Amos said: Paul George ima tutora srpskog, crta se sam trejd za MPJa. Oni dobiju prvog igrača tima i mladost a Denver srpskog zeta. I onda i Bones pokrenu Denver 2.0, ali u LA.
November 28, 20231 yr Author 14 minutes ago, Peter Fan said: I onda i Bones pokrenu Denver 2.0, ali u LA. MPJ da cepa odbranu i skokove ko noćas, finale zapada lagano.