Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

kapiram da im balmer donosi odluke, deluje kao solidna paljevina. prosto ne mogu da verujem da bi bilo ko ima veze sa basketom i iz kosarkaskih razloga donosio ovakve odluke.

• +1 1
Posted
14 minutes ago, Amos said:

super je klinja alpi, bas dobra emisija. brat bobi se druzi sa celim nba-om, bice jednog dana na logou.

Posted

Dajte deo gde prica o Jokicu. Ristekpa za klinca, ali necu preko sat vremena da ga slusam.

Posted

O Jokiću ima jedna rečenica, Jokić je nebitan. Mali je car, ovo mu je engleski koji je naučio za dve godine. 

Posted

Denveru najviše treba bolja klupa na pozicijama 2-4. Trejdujte Jokića za dubinu, kao Sunsi sa Aytonom, dosta se šlepao uz ekipu. DeAndre, Denver Lobhigh i vozi. Idemoooooo

• Haha 1
  • Hvala 1
Posted
1 hour ago, Amos said:

O Jokiću ima jedna rečenica, Jokić je nebitan. Mali je car, ovo mu je engleski koji je naučio za dve godine. 

Kako je to Jokic nebitan?

Screenshot-20231128-110329-Chrome.jpg

Posted (edited)

Moze Jokic da ulece 15ak min sa klupe da menja Deandrea, videlo se sinoc ko je tata

Edited by Zli Gli
  • +1 2
  • Hvala 1
Posted
55 minutes ago, Zli Gli said:

Moze Jokic da ulece 15ak min sa klupe da menja Deandrea, videlo se sinoc ko je tata

Ja sam se konačno osvestio. Dosta je bilo skinny fat dosadnjakovića koji ne može da preskoči list papira.

Izvini Gli.

• Hvala 1
Posted

Ovo je najneverovatnija pobeda Denvera u Jokic eri. Kao Otpisani protivu nadmocnih Nemaca.

Posted (edited)

Samo sto ovi Klipersi ne bi bili nadmocni ni protiv Asvela, klasicna raspustena banda

Edited by Zli Gli
  • +1 2
Posted
4 hours ago, Venom said:

Denveru najviše treba bolja klupa na pozicijama 2-4. 

Iste probleme imaju GM Denvera i Zvezde :fantom:

Posted

Najbolji bi bio neki trejd ništa za ništa. Jokić za Siakama i neki filler. Denver ne dobije ništa posebno, Toronto dobija Jokića koji otkriva kafane srpske emigracije i polako se pretvara u onog meme lika s čačkalicom u ustima. 🤝

• Haha 1
Posted

Paul George ima tutora srpskog, crta se sam trejd za MPJa. Oni dobiju prvog igrača tima i mladost a Denver srpskog zeta. 

• +1 2
  • Wub 1
Posted
4 hours ago, Amos said:

Paul George ima tutora srpskog, crta se sam trejd za MPJa. Oni dobiju prvog igrača tima i mladost a Denver srpskog zeta. 

I onda i Bones pokrenu Denver 2.0, ali u LA.

Posted
14 minutes ago, Peter Fan said:

I onda i Bones pokrenu Denver 2.0, ali u LA.

MPJ da cepa odbranu i skokove ko noćas, finale zapada lagano. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...