Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Meni je on bio baš dobar u Klipersima. Potpuno je prilagodio igru novoj ulozi, a i sviđa mi se što bira gde će da igra rukovodeći se sportskim motivima, a mogao je da ima više od minimalca.

Mada, ja sam ga odvek gotivio, nije mi nikada bila jasna dominirajuća averzija prema njemu. Čak i stat padding narativ mi je bio u najmanju ruku isforsiran.

Posted
4 minutes ago, kralj said:

Čak i stat padding narativ mi je bio u najmanju ruku isforsiran.

Ma kakvi, puštali mu skokove, ima klip na YT kako beže od lopte bukvalno kad je on na skoku.

Posted
Just now, Mil@n said:

Ma kakvi, puštali mu skokove, ima klip na YT kako beže od lopte bukvalno kad je on na skoku.

Ma znam da ima, ima verovatno stotinak klipova, ali se potcenjuje taktički momenat i to kako je vukao tranziciju bez prvog pasa. Naravno, uzimao je poneki skok i zbog TD, ali retko ko to ne radi.

16/17 sezona je individualno antologijska.

• +1 2
Posted
11 hours ago, Have_Fun said:

Jokić krene horog levom i u sred pokreta se predomisli i uzme fadeaway i pogodi.

I sve izgleda jako lagano, bez nekog napora.

Neverovatno.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted
12 hours ago, napadaj said:

Jokic rekao da nema pojma o cemu se radi kad ga je novinar pitao.

• Haha 5
Posted

tako potpise i podrsku vucicu, jebiga, silver se uci dok je ziv.

• +1 1
  • Haha 3
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Russ je dugo bio precenjen, sad je potcenjen, ovo poslednje bar na pppu. Negde izmedju je odlican igrac koji ima potencijal za potpis sezone. Pritom, apsolutno nikada nisam bio fan njegove igre.

Posted (edited)

Ima li strima za Boston Denver? Vesela arena bojkotuje.

Glup sam, ima na A2 Prem

Edited by kralj
Posted

Marej na 5:38 do kraja 1/4 deluje kao da je maraton trčao. Doduše, stvarno se cima.

Posted

Ja se sad uključio. Zašto ne igra Vestbruk?

Posted (edited)

Ne igraju AD, MPJ i Russ.

Edited by kralj
Posted

Odlično je odigrao CB na Tejtumu. Bole oči od Denverovog šuta za tri poena.

Posted

Da, popravio se sad pred kraj. Meni najveće ohrabrenje deluje to što Šarić i Vlatko izgledaju skroz konkurentno. Šteta što su Čančaru svirali ove glupe faulove.

Posted

JB mi izgleda kao da je unapredio sut, kretnju, dribling...mozda je samo do samopouzdanja koje vuce iz FMVP titule.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...