Micko8 Posted September 30 Posted September 30 Pitanje je da li je imao toliko godina. Sve u svemu, pokoj mu dusi. 1
Micko8 Posted September 30 Posted September 30 On 29. 9. 2024. at 4:21, uini said: ode legenda knicksa, markus moris senior i čuma-nosi decu-okeke, koga smo jedva poznavali Neka ga dovede Denver. Sezona ce im ionako biti cirkus.
Mil@n Posted September 30 Posted September 30 Nisam neki fan Vestbruka pogotovu igrački jer je baš... klimav poslednjih sezona ali odgledao sam dosta intervjua u poslednje vreme, pročitao izjava, deluje mi kao da je kul lik, dobar čova, voleo bih da igra dobro i da ima dobar doprinos, mada ne znam koliko je to realno, no videćemo.. Biće zanimljivo gledati ga svakako i videti šta može da pruži u jednoj ovakvoj ekipi gde dobiti loptu pored debelog nikad neće biti problem, pogotovu kada mu se ne igra... 3 1
Arigato Posted September 30 Posted September 30 (edited) Pa nikada njegova ličnost van terena se nije dovodila u pitanje. Skroz korektan lik kojeg mnogi bivši saigrači hvale. Edited September 30 by Arigato
Popular Post ducca Posted September 30 Popular Post Posted September 30 NBA ligom sam se zarazio ranih devedesetih, u zlatno doba klasičnih, old school™ centara. Nezaboravne su bile All Star utakmice Istok-Zapad sredinom 90ih i dueli troglavih aždaja pod koševima - na jednoj Hakeem, Robinson i Dikembe, na drugoj Shaq, Ewing i Mourning (posle su se Dikembe i Zo switchovali). Interesantno svih šestorica su danas u istorijskim knjigama po broju blokada, Alonzo #11, ostali u top 10. Old school. “Not in my house” prst je tokom dana već toliko ponavljan, preokret protiv #1 seed Sijetla u prvoj rundi 1994. do tada nevidjeno underdog dostignuće, ratovi koje je tolike godine vodio u reketu, i sve sa zaraznim osmehom, zajebancijom i bezazlenim trash talkom sa rivalima… Bez dileme se može reći da je u pitanju jedna od ikona NBA lige, čovek bez kojeg ovaj sport danas ne bi bio isti. A ne bi bio isti izmedju ostalog i zbog svega što je radio za decu Afrike, za zdravstenu zaštitu pre svega, a potom i popularizaciju košarke i sporta uopšte, stipendije, izgradjene terene, podsticaj, veru da je nemoguće moguće… Lično je donirao milione (kažu 15m) kad je falilo za završetak njegovog projekata bolnice u Kinšasi. Lista dobih dela nema kraja. Ovakvi ljudi su ono najbolje što nam od sporta ostaje. Dobri džin je, nažalost prerano, otišao u besmrtnost, jer je i u tim godinama imao još puno toga da da. Hvala na svemu Dikembe! 22
Popular Post Moća Posted September 30 Popular Post Posted September 30 Dikembe Mutombo Mplondo Mukamba Žan Žak Vamutombo pisalo je u jednom Žurnalu ili Sportu tog leta '97 kog smo čitali na smenu u jagodinskom kampu u Buljaricama. Tog dana sam potrošio pola sata da naučim celo ime napamet i koje pamtim i dan danas. Počivaj u miru majstore. 11
ToniAdams Posted October 1 Posted October 1 18 hours ago, Micko8 said: Pitanje je da li je imao toliko godina. Sve u svemu, pokoj mu dusi. Volim ovakve primerene i logične obzervacije, svaka čast liče. Baš mi je žao, baš je bio i ljudina I igračina. 5
goofs Posted October 1 Posted October 1 Čovek igrao 17 minuta po meču, punu sezonu, sa 40 godina, ali da, upitno je da li je stvarno imao 40, možda je imao 48 1
Micko8 Posted October 2 Posted October 2 U Petak je prva predsezonska utakmica Denver-Boston. Taman da se psihicki pipremimio za Westbrukove "bravarue" koje nas ocekuje tokom cele sezone
Recommended Posts