Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

namestaljka protiv majemija?

sad vec ulazimo u tin foil teorije, majemi ih je posteno oducio od basketa, kao sto su i denvercani svoje protivnike

ne treba nipodastavati neciji ucinak samo zato sto ih ne gotivis

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Pre se namešta sve za Boston, jer onolike pljačke od trejdova može da uradi samo Boston. Lejkersima se gleda sve u sitna crevca, pa se čak i botuje o Rivsovom ugovoru, a Lejkersi su dali maksimalno koliko su mogli.

Posted

Jel to hoce da poruci da ce Begli osvojiti 3+titula i MVP naslova?

Posted

mozda fox, begleyja nije pominjao

svakako su vece sanse da se to desi, nego da trae young uzme nesto takvo

Posted
12 hours ago, Nikodije said:

:rolf:

Divac: Vreme će pokazati da li sam pogrešio oko Dončića, sad izgleda da jesam

Doktor.

Totalno iščašena generacija.

Posted

čisto da se pročita ceo tejk, koji btw nije bez rezona, osim ako misliš da će luka postati gospodar svemira, kao što jeste

Spoiler

„Na toj poziciji imao sam DeArona Foksa, kojeg sam draftovao godinu dana ranije. U tom trenutku smatrao sam da je Foks igrač koji u narednom periodu može da postane igrač franšize. Vreme će pokazati jesam li pogrešio. Kako sada stvari stoje, izgleda da jesam, ali imam veru u malog Foksa da će imati bolju karijeru“, objasnio je Divac.

Dodao je da misli da Foks i Dončić ne bi mogli da igraju zajedno.

"Foks je plej kojem je potrebna lopta, baš kao što je potrebna i Luki. Mogao sam jedino da uzmem Luku, ali tada bih morao da trejdujem Foksa. Zanimljivo, Luku je preskočio i Finiks, a tada im je trener bio Igor Kokoškov, koji mu je bio trener u Sloveniji. Atalanta ga je izabrala, ali ga je i ona predala. Tek tada ga je Dalas uzeo. Volim da gledam Luku, jako volim njegovu košarku, ali imao sam neke svoje rezone zašto sam odlučio kako sam odlučio. Možda sam pogrešio, vreme će pokazati“.

Demantovao je Divac priču da Luku Dončića nije izabrao zbog loših odnosa sa njegovim ocem Sašom.

„Ma kakvi, to su obične novinarske budalaštine. Sašu znam jako dobro, volim ga i cenim. Čak je i igrao u Kraljevu dok je Luka bio mali. Nema to veze s vezom. Pratim Luku i vidim da ide pravim putem. Ponavljam, moraće samo da pripazi na telo“.

inače, veći fejl su napravili hawksi, kojima je zapravo trebao plej a i sunsi se nisu usrećili sa aytonom, so theres that.

svi su oni omašili luku i to bez ovako opipljivih razloga

• +1 3
Posted

Jok, Begli je bio izgovor da se Luka ne uzme. Ejton je dileja, ali je bio projektovana igračina, Trej osto. Naravno da su i to promašaji, al Begli treći je bruka. Divac je imao kakvu takvu izlaznu taktiku: da ćuti i pravi se mrtav, ali jok, on  godinama argumentuje svoj tupavi izbor.

Btw, ubeđen sam da Ejton prezire košarku. Takav igrač kontakta je prošle sezone šutirao bacanja na svakoj trećoj tekmi.

• +1 1
Posted

Ja ne znam šta vi očekujete da on kaže kada ga novinari pitaju ovakve stvari?

Sasvim je dobro obrazložio svoj nastup oko drafta i rezon, i sam kaže da je pogrešio. 
Odnosno malo politički kaže da će vreme pokazati, a to je sročeno tako zato što taj Fox i dalje igra košarku i verovatno ima neki prijateljski odnos sa Vladetom, i najjače sad da ovaj izađe u medije i kaže “e Dearon je probisvet i propalica, neće nikad prismrdeti Luki”.

• +1 1
Posted (edited)

Politički "vreme će pokazati" i "izgleda"?

To bi i u akademiji mladih lidera ili kako se već zove sns regrutni centar bilo proglašeno za #tu-mač

Pritom, Luka igra sa Kajrijem, van pameti je da iz ove perspektive priča o trejdu Foksa. A da ne govorim o Kokoškovu u Finiksu, kao da je on lično odlučivao koga da se draftuje, a sam je izjavljivao da je ta odluka već bila doneta kad je došao.

Edited by kralj
Posted (edited)

Nije pogresio sto nije uzeo Luku nego sto je uzeo Beglija, a ne MPJ-a.

Kad smo kod njega, sta mislite o njegovom ugovoru?

Edited by Hele
  • Haha 1
  • -1 1
Posted
57 minutes ago, kralj said:

Politički "vreme će pokazati" i "izgleda"?

Jel Dalas uzeo prsten? Nije.

Izgleda da će ga uzeti pre Kingsa, i to je i rekao, ali sport ne bi bio sport kad bi uvek bolji dobijali.

I opet se vraćam na ono - javne izjave javnih ličnosti moraju da zadovolje sve note, ne samo PPPučanstvo. Kad ste čuli trenera neke NBA ekipe da kaže “e ova ekipa je smeće usrali smo ih od života”.

Posted
2 hours ago, kralj said:

Jok, Begli je bio izgovor da se Luka ne uzme. Ejton je dileja, ali je bio projektovana igračina, Trej osto.

svako ko je mislio da ce trajche biti super igrac i/ili bolji od luke, je veci nemac poima od vladeta

naravno da su i hawksi znali da jeto slabo realno ali im jd zinulo dupe za jare & pare, da pokazu kako vladaju gm biznisom= sto na koncu jasno govori da nisu imali poverenja u lukino vaznesenje.

isto vazi i za aytona, znalo se da mu je mentalitet ogromna crvena zastava, nisu to neka luda iznenadjenja.

od te tri fransize, jefino su kingsi imali izgovor a ako je neka uteha, dsaron fox je pokazao da je vlade bio donekle u pravu, lik je igrac koji vodi ekipu u plejof zapada

meni je fox jedan od omiljenih igraca trenutno, drugi je cade "bata-kada" cunningham

• Haha 1
Posted
1 hour ago, kralj said:

Pritom, Luka igra sa Kajrijem, van pameti je da iz ove perspektive priča o trejdu Foksa. A da ne govorim o Kokoškovu u Finiksu, kao da je on lično odlučivao koga da se draftuje, a sam je izjavljivao da je ta odluka već bila doneta kad je došao.

Kaze da je zbog Foksa a ja mislim da je tu vise Hield bio kamen spoticanja jer je u tom trenutku on pokazivao vrhunski potencijal e sada ko bi u tom trenutku imao muda da trejduje Hilda za nekog kvalitetnog visokog sto je u tom trenutku moglo i sto su na kraju uradili sa Sabonisom i da draftuje Luku da igra u paru sa Foksom.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...