uini Posted September 18 Posted September 18 9 minutes ago, garmonbozia said: je l' dobar ugovor MPJa 35i ugovor u ligi ove sezone; ispred njega su imena kao npr zion, ingram, anunoby, ben simmons, van vleet & lavine cca 42/3 naspram porterovih 35/6, gobert skoro 44, towns 49, beal 50+ rekao bih da je dobar. https://www.espn.com/nba/salaries/_/year/2025/seasontype/4
Hele Posted September 18 Posted September 18 Treba neka i plus i minus reakcija na forumu. Dobar post, do dela o Durentu.
Кристофер Лумумбо Posted September 18 Posted September 18 (edited) dobra vest, resili smo se ovog smaraca. ovo isto nagovestava koliki ce skokovi biti u platama koledz igraca kad njega dovodi ovako prosecan koledz, a vec su dostigle evroligaski nivo. sad vidim da je on tamo studirao, nice move. Edited September 18 by Кристофер Лумумбо 1
Milošica Posted September 18 Posted September 18 2 hours ago, uini said: 35i ugovor u ligi ove sezone; ispred njega su imena kao npr zion, ingram, anunoby, ben simmons, van vleet & lavine cca 42/3 naspram porterovih 35/6, gobert skoro 44, towns 49, beal 50+ rekao bih da je dobar. https://www.espn.com/nba/salaries/_/year/2025/seasontype/4 Kakva pasivna agresija
uini Posted September 18 Posted September 18 (edited) nije pasivna agresija, stvarno mislim da je to okejish ugovor, mozda 5milki viska ove sezone ali sve okej edit tj mislim da su svi koje sam nabrojao problematicniji iz raznoraznih razloga Edited September 18 by uini
goofs Posted September 18 Posted September 18 Ja bih menjao MPJa za Ziona, ne bih trepnuo, Ok, verovatno Denver ne bi uzeo prsten ikada vise, ali tandem debelih, ko to ne bi gledao. 2
1n54jd3r Posted September 18 Posted September 18 U Denveru je problematicniji Zikov ugovor. A nemam ideju u koji cenovni rang ce MPJ da upadne sa novim ugovorom.
goofs Posted September 18 Posted September 18 Elem, neće Denver menjati MPJa (ni Endi Đemal Mareja) nikada u 1za1 razmeni, Denveru treba da razbije MPJ ugovor i da od toga dobije još jednog igrača ranga Gordona i još jednog KCPa (i po mogućstvu da ih usere neki Trivićenco). Pošto se to neće desiti jer MPJ nije dostigao status velike zvezde te niko nije blesav da daje ozbiljne assete za njega, neće ni biti trejda, čeka se poslednja godina ugovora i tu da vidimo rasplet.
Čutura Posted September 18 Posted September 18 mpj kada bi popravio kretanje u napadu, bi mogao da bude prime time klay.. ako je to kod njega fizicki moguce ..
kralj Posted September 18 Posted September 18 Just now, Čutura said: mpj kada bi popravio kretanje u napadu, bi mogao da bude prime time klay.. ako je to kod njega fizicki moguce .. S tim što ih na drugoj strani terena deli okean.
Čutura Posted September 18 Posted September 18 jasno je da on nikada nece biti top defender, ali nije vise rupa koja je bio, al ako bio dodao jos par pokusaja na onih sedam u proseku, mogao bi da bude 25ppg uz odlican %
Peter Fan Posted September 18 Posted September 18 2 hours ago, Ros said: ode Woj u penziju novinarsku. Preuzima neki koledz program: Adrian Wojnarowski retires from ESPN to join St. Bonaventure basketball as GM (msn.com)
Recommended Posts