kralj Posted August 31 Posted August 31 Zubac 60M/3y. Plus će imati 31 kad mu istekne, taman za još jedan sličan ugovor.
pbg12345 Posted August 31 Posted August 31 19 hours ago, goofs said: Rajaković bio kod Luke i Kuzme, slušao bih šta taj čovek ima da kaže, ali ovu dvojicu ne mogu da svarim ima ga dosta po medijima trenutno u srbiji je, pa obilazi znacajna mesta ovih dana je bio gost borca i cacka 94 bas lep gest od njega, mogu misliti koliko znaci klincima 2
uini Posted August 31 Posted August 31 jel rekao negde ko mu je prosledio ilegalno scouting reporte od knicksa via gmail 2 1
freakns Posted September 4 Posted September 4 On 29. 8. 2024. at 21:32, 1n54jd3r said: Svaka mu cast, sve je manje vise lepo pokrio. Meni i dalje nije bas najjasnije kako je Denver ogranicen sa sviju strana (mislim jasno mi je da je Kalvin glup ko q), a Boston samo produzava i potpisuje igrace. nema tu neke filozofije. Boston je uzeo titulu i rekao, OK, second apron, guramo pa cemo vidimo... Denver je uzeo titulu i rekao, second apron only over my dead body, puscaj KCP-a bog te jebo i to ti je sustina. drugo, dva glavna coveka Bostona igraju i guraju vec pet sezona bez pardona. momenat kad Murray bude imao minuta koliko i Brown je momenat kad ce postati invalid. trece, jednako bitno. Bostonu su 7. i 8. igrac Payton Pritchard i Sam Hauser. tesko da su to vrhunski kosarkasi, ali Mazzulla im veruje i spreman je da istrpi greske, kao i Udoke u onoj jednoj sezoni... na drugoj strani, Malone sasvim uspesno ignorise sve igrace na klupi koji nemaju 10+ sezona u ligi. covek je MPJa, koji je pre povrede projektovan kao prvi pick, u prvoj sezoni u kojoj je igrao zakucao na klupu do kraja tekme i sledecu svaki put kad je tapnuo loptu. taj njegov rigidni stav su uspeli da istrpe samo Debeli i Jamal koji je navikao da ga cale maltretira i da se dernja tokom treninga. covek je fleksibilan koliko i metalna bandera 1
1n54jd3r Posted September 4 Posted September 4 3 hours ago, freakns said: nema tu neke filozofije. Boston je uzeo titulu i rekao, OK, second apron, guramo pa cemo vidimo... Denver je uzeo titulu i rekao, second apron only over my dead body, puscaj KCP-a bog te jebo i to ti je sustina. Fora je sto ne vidim sustinsku razliku izmedju first i second apron. Denver nema nikakav manevarski prostor ni sa first. Ili je Kalvin uz ostatak FO glup i prosto ne zna. 1
uini Posted September 4 Posted September 4 ^koje su sanse da je front office glup & da prosto ne zna? 2
freakns Posted September 4 Posted September 4 second apron jeste jeben. prvo, ne mozes da se igras sa pikovima duze vremena. ako predjes u second apron, nema trejdovonja pickova sedam godina. drugo, imas ogranicenje sa trejdovima. ne mozes da trejdujes vise igraca za jednoga, odnosno dozvoljni su samo 1 na 1 trejdovi, ili 1 na vise gde ti dajes 1. trece, ne smes u trejdu da pokupis vecu platu. npr, trejdujes igraca koji prima 10M za igraca koji prima 10,1M. to nije dozvoljeno. cetvrto, ako su repeated offender, pomeraju te na kraj drafta peto, ima gomila dodatnih ogranicenja oko potpisivanja buy out igraca i oko MLE sesto, i znajuci Kronkije ovo im je najvaznije, svaki dinar preko tax levela se dodatno oporezuje, preko first aprona malo se jos doda, preko second aprona mnoooooogo se jos doda. pre 2-3 godine Warriorsi si bili u tri materine iznad tax levela, dodatno su placali preko 100M. danas ko zna koliko bi to bilo. ali Warriorsi to mogu da plate i budu i dalje u plusu. pored njih to mogu plate i ne brinu jos Lakersi, Knicksi i Boston. mozda Dallas, Houston, Bullsi i Phila. to su otprilike big markets. svi ostali bi morali da se zamisle. Milwaukee i Phoenix npr, oni su u second apron, njima ce revenue dobrano da padne. u najkracem, second apron znaci da je to sto imas to, i nema unapredjivanja trejdovima, vec samo preko drafta. plus placas dodatne novce. Phoenixu ako Durant zatrazi trade, oni mogu da trejduju i Bookera oma, jer u dogledno vreme im nema dovodjenja bilo kakvih jacih imena(npr, KCP je misaona imenica za njih, dok je Denver mogao da ga zadrzi) 4 1
uini Posted September 6 Posted September 6 sad je kljucno na cijoj su strani braca jokic, house malone ili house front office; oni su kao dziberski zmajevi 7
Ros Posted September 6 Posted September 6 ako bude sve po planu, moj poslovni put za torontu ce se bas isplatiti. te nedelje kad sam u torontu, igraju nagetsi cekam da krene prodaja karata 6 2
Micko8 Posted September 6 Posted September 6 (edited) Jos jedan u nizu promasaja Denverove uprave je produzetak ugovora sa tim imbecilom Edited September 6 by Micko8
Arigato Posted September 7 Posted September 7 Meloun je dobar trener, problem je što ekipa više nije toliko dobra. Jeste Jokić veliki, ali ekipu ne čini jedan igrač. Ne vidim da Denver može nešto ove sezone, jer mnogo oslabili, a doveli igrače sa upitnikom da li imaju mesta u NBA. Taj Vestbruk možda bude dobra stvar u regularnom delu, ali mislim da neće puno dati kada bude bilo najbitnije.
uini Posted September 7 Posted September 7 ako jamal murray u porter jr umeju da isporuce partije iz sampionske sezone, naravno jokic i gordon svoje, bice oni jedni od glavnih favorita. ako je murray prso, onda ni tri odlicna sporedna igraca nece pomoci 1
Recommended Posts