Amos Posted July 28 Author Posted July 28 Among Saric's competition for minutes is Nnaji, now the fifth-highest-paid Nugget after Denver signed him to a four-year, $32 million extension last offseason. 8
Milošica Posted July 28 Posted July 28 1 minute ago, pbg12345 said: koji je ugovor bolji za denver nnnnajijev ili mpj-ov? Čitam Nanelijev, znam da još nema klub, i u fazonu sam jel realno da je u Denveru. 1
1n54jd3r Posted July 28 Posted July 28 1 hour ago, pbg12345 said: koji je ugovor bolji za denver nnnnajijev ili mpj-ov? Za MPJ smo pricali, preplacen, veliki rizik i sve to. Ali ko zna, mozda bi mu neka raspala fransiza ponudila max jer vape za bilo kakvim high talentom, da ga Denver nije obezbedio tada. A Zik nigde u ovoj vasioni ne bi dobio ugovor koji mu je But poklonio. Nigde i nikada!
1n54jd3r Posted August 6 Posted August 6 Nije mi jasno - ovoliki kes za sta? Ostali su bez prava na NBA...
goofs Posted August 6 Posted August 6 Pa njemu se fućka šta će da mu daju da radi, a oni bi ga se rado ratosiljalji, ali ne mere kad ima dugotrajan ugovor. A ugovor su potpisali dok su mislili da će NBA večno biti kod njih. 2
goofs Posted August 10 Posted August 10 Denver da pošalje sve pikove koje ima, MPJa i tri godišnje propusnice za obilazak kanjona u Atlantu za Bogdana. Ako ne veruju meni neka veruju Kariju. 1
1n54jd3r Posted August 10 Posted August 10 4 minutes ago, goofs said: Denver da pošalje sve pikove koje ima, MPJa i tri godišnje propusnice za obilazak kanjona u Atlantu za Bogdana. Ako ne veruju meni neka veruju Kariju. Sto je najjace Trae i MPJ su dobri ortaci i saigraci pre NBA. 1
Recommended Posts