Hele Posted July 19 Posted July 19 15 hours ago, goofs said: hmm, šampionska ekipa koja ne uspeva da obrani titulu traži spas u Raselu Vestbruku, usput gubeći KCPa u procesu...gde li sam to već video Za 15 godina Denver draftuje Jokića juniora i daje mu trogodišnji ugovor od 9 miliona po sezoni, iako je momak profesionalni džokej i uopšte ne igra košarku Mozda bi jos jace bilo da sad potpisu Strahinju 😂 Mada, to potencijalno i ne bi bio los potpis 🤣
1n54jd3r Posted July 21 Posted July 21 Kelti trose kao pijani milioneri...Hauseru dali nesto preko 40milki na 4 sezone...luxury tax koje ce da plate je preko 200milki
Hele Posted July 22 Posted July 22 Teski retardi su iz Denvera sto ne uzmu Milutinova. Kao i vecina drugih ekipa iz NBA-a.
mackenzie Posted July 22 Posted July 22 On 18. 7. 2024. at 20:47, goofs said: hmm, šampionska ekipa koja ne uspeva da obrani titulu traži spas u Raselu Vestbruku, usput gubeći KCPa u procesu...gde li sam to već video Za 15 godina Denver draftuje Jokića juniora i daje mu trogodišnji ugovor od 9 miliona po sezoni, iako je momak profesionalni džokej i uopšte ne igra košarku U jbte ja mislio ovo s Vestbrukom u Denveru da sam sanjao a u stvari čuo u marketu da neka dvojica pričaju. Totalno sam smetnuo, a nisam u toku. Biće to jedno teško mučenje za gledati ocvalog Vestbruka koja misli da i dalje može zakucati, šutati, itd. 1
Micko8 Posted July 22 Posted July 22 1 hour ago, Hele said: Teski retardi su iz Denvera sto ne uzmu Milutinova. Kao i vecina drugih ekipa iz NBA-a. Dve godine prizivam ovo, idealan back up za Jokica. 1
MiddleClass Posted July 22 Posted July 22 1 hour ago, Hele said: Teski retardi su iz Denvera sto ne uzmu Milutinova. Kao i vecina drugih ekipa iz NBA-a. Daj ne sprdaj se jbt. Krace od Petruseva bi mu trajala nba karijera 1 1
Hele Posted July 22 Posted July 22 Jes, bolji je onaj sa napumpanim ustima sto je menjao radikala, iako ni nije 5.
Micko8 Posted July 22 Posted July 22 (edited) Ako je onaj austrijski drvoseca mogao da napravi NBA karijeru, nema sumnje da bi se i Milutinov tamo dobro snasao. Plus bi neke segmente u svojoj igri mnogo vise koristio tamo, kao sto je sut sa poludistance koji mu je odlican. Milutinov je uvek bio NBA materijal. Edited July 22 by Micko8
goofs Posted July 23 Posted July 23 Fila dovodi veteransku ispomoć u vidu Redži Dežksona, valjda da vrti pik sa Kajl Laurijem, šta li
kralj Posted July 23 Posted July 23 1 hour ago, freakns said: TNT matchovo jednu od ponuda. vracaju se inside guys Definicija pomesanih osecanja.
kralj Posted July 23 Posted July 23 52 minutes ago, goofs said: Fila dovodi veteransku ispomoć u vidu Redži Dežksona, valjda da vrti pik sa Kajl Laurijem, šta li Fila je imala idealnu startnu poziciju, al očajan free agency na talonu. Ugovor sa PG ih je zacementirao kao ivičnog instant kandidata. Posle ove sezone-dve, ko živ ko mrtav. Inače PG mi je jedan od omiljenih igrača za gledanje. Mali Miller iz Charlotta navijam da nastavi da klizi po terenu i bude bar novi PGa.
Amos Posted July 24 Author Posted July 24 (edited) On 23. 7. 2024. at 17:27, freakns said: TNT matchovo jednu od ponuda. vracaju se inside guys Ništa od toga. NBA prihvatio Amazonivu ponudu i kaže da WB nije mečovao. Sad će biti legal battle oko toga šta znači mečovati. Edited July 24 by Amos
Recommended Posts