goofs Posted July 17 Posted July 17 Bucksi izgleda dogovorili Geri Trenta. Dobar potpis, no zanimljivo da je dobio jednogodisnji ugovor, pretpostavljam da je u planu neka igrarija oko SC i da ce dogodine dobiti produzenje za vece novce.
1n54jd3r Posted July 17 Posted July 17 6 minutes ago, goofs said: Bucksi izgleda dogovorili Geri Trenta. Dobar potpis, no zanimljivo da je dobio jednogodisnji ugovor, pretpostavljam da je u planu neka igrarija oko SC i da ce dogodine dobiti produzenje za vece novce. za minimalac se reokupio sa Dame-om
Popular Post napadaj Posted July 17 Popular Post Posted July 17 (edited) Ne mogu da prestanem Edited July 17 by napadaj 13
kralj Posted July 18 Posted July 18 Mašala. Al su iskomplikovali oko čoveka koji igra za minimalac. 1
goofs Posted July 18 Posted July 18 hmm, šampionska ekipa koja ne uspeva da obrani titulu traži spas u Raselu Vestbruku, usput gubeći KCPa u procesu...gde li sam to već video Za 15 godina Denver draftuje Jokića juniora i daje mu trogodišnji ugovor od 9 miliona po sezoni, iako je momak profesionalni džokej i uopšte ne igra košarku 3 2
napadaj Posted July 18 Posted July 18 Meni je jedina nada to što je Jokić tražio da ovaj dođe, što znači da zna nešto o čemu mi nemamo pojma, ali ne radujem se ovom potpisu. 1
bags Posted July 18 Posted July 18 Meni ovaj deluje da ce otimati skok i namerno prmasiti asistencije da bi ovaj nas imao manje triple double od njega. 1
Amos Posted July 18 Author Posted July 18 37 minutes ago, napadaj said: Meni je jedina nada to što je Jokić tražio da ovaj dođe, što znači da zna nešto o čemu mi nemamo pojma, ali ne radujem se ovom potpisu. Meni ovo bullshit koji guraju Maresovi corpo shillovi. Verovatno je bilo nešto u stilu, možemo njega da dovedemo na mesto Redži Djeksona za jeftino, ti to ok? Ovaj rekao važi izmedju dva skrola alžirskih ždrebica i tjt. 1
Recommended Posts