Hele Posted July 8 Posted July 8 2 hours ago, 189- said: never forget Jel ovako danas izgledaju igrice? Izgleda kao pomak od 2,63 posto u odnosu na kad sam poslednji put opikao neki 2K, a to je bilo pre fazon 15, 20 godina.
Mil@n Posted July 8 Posted July 8 Pitali Bronija koji mu je omiljeni igrač u NBA former and present, jednom pogađajte šta je odgovorio...
Mil@n Posted July 8 Posted July 8 Just now, Filozof manijak said: Džordan? Jeste, pa da leti iz kuće... 2
Sokrat Posted July 8 Posted July 8 15 minutes ago, Mil@n said: Jeste, pa da leti iz kuće... Da mu kaže tata kao Šek svojoj deci "niste vi bogati, ja sam bogat" 1
1n54jd3r Posted July 8 Posted July 8 Ali koliko ce da smara ova sezona ako svako malo budu iskakale vesti u vezi Bronija...a cisto igracki nebitan lik 2
189- Posted July 8 Posted July 8 34 minutes ago, Mil@n said: Pitali Bronija koji mu je omiljeni igrač u NBA former and present, jednom pogađajte šta je odgovorio... draymond green 100%
1n54jd3r Posted July 8 Posted July 8 izgleda da Jamal zeli da pokusa da dobaci do super max i gadja da upadne u neku od all nba petorki u novoj sezoni
1n54jd3r Posted July 8 Posted July 8 27 minutes ago, Micko8 said: Upasce kako da ne. Naravno da nece. Ali ako je to njegov tok misli, onda ce se makar iscimati tokom regularne sezone i trudice se da odigra makar tih 65+ utakmica na visokom nivou. A to znaci da da ce Jokic moci iole odmoran da doceka PO. 3
kralj Posted July 8 Posted July 8 (edited) Jurio je Marej i ove sezone All nba, ali šanse da odigra minimalni broj utakmica, manje su nego da bude MVP. Odvratni su igrači, evo i ovo PG cenkanje kao na pijaci. Imaš 34 i malo ti još 150 miliona, nego rke - 220 makar se mrcvario do 40. Edited July 8 by kralj
189- Posted July 8 Posted July 8 4 minutes ago, 1n54jd3r said: Naravno da nece. Ali ako je to njegov tok misli, onda ce se makar iscimati tokom regularne sezone i trudice se da odigra makar tih 65+ utakmica na visokom nivou. A to znaci da da ce Jokic moci iole odmoran da doceka PO. to isto moze da znaci da ce se sjebati tokom sezone i propustiti po ili biti polumrtav kada se stigne u po.
Recommended Posts