Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

i mozda najbolje

• Haha 1
Posted
2 hours ago, 189- said:

never forget

Jel ovako danas izgledaju igrice? Izgleda kao pomak od 2,63 posto u odnosu na kad sam poslednji put opikao neki 2K, a to je bilo pre fazon 15, 20 godina.

Posted

Aha ok, ovo su stare verzije.

Posted

Pitali Bronija koji mu je omiljeni igrač u NBA former and present, jednom pogađajte šta je odgovorio... :wub:

Posted

Džordan?

Posted
Just now, Filozof manijak said:

Džordan?

Jeste, pa da leti iz kuće...

• Haha 2
Posted
15 minutes ago, Mil@n said:

Jeste, pa da leti iz kuće...

Da mu kaže tata kao Šek svojoj deci "niste vi bogati, ja sam bogat"

• +1 1
Posted

Ali koliko ce da smara ova sezona ako svako malo budu iskakale vesti u vezi Bronija...a cisto igracki nebitan lik

• +1 2
Posted

Podsetilo me na ovu priču, dok je KD još uvek bio gotivac

• Haha 1
Posted
34 minutes ago, Mil@n said:

Pitali Bronija koji mu je omiljeni igrač u NBA former and present, jednom pogađajte šta je odgovorio... :wub:

draymond green 100%

Posted

izgleda da Jamal zeli da pokusa da dobaci do super max i gadja da upadne u neku od all nba petorki u novoj sezoni

Posted

Upasce kako da ne.

Posted
27 minutes ago, Micko8 said:

Upasce kako da ne.

Naravno da nece. Ali ako je to njegov tok misli, onda ce se makar iscimati tokom regularne sezone i trudice se da odigra makar tih 65+ utakmica na visokom nivou. A to znaci da da ce Jokic moci iole odmoran da doceka PO.

• +1 3
Posted (edited)

Jurio je Marej i ove sezone All nba, ali šanse da odigra minimalni broj utakmica, manje su nego da bude MVP.

Odvratni su igrači, evo i ovo PG cenkanje kao na pijaci. Imaš 34 i malo ti još 150 miliona, nego rke - 220 makar se mrcvario do 40.

Edited by kralj
Posted
4 minutes ago, 1n54jd3r said:

Naravno da nece. Ali ako je to njegov tok misli, onda ce se makar iscimati tokom regularne sezone i trudice se da odigra makar tih 65+ utakmica na visokom nivou. A to znaci da da ce Jokic moci iole odmoran da doceka PO.

to isto moze da znaci da ce se sjebati tokom sezone i propustiti po ili biti polumrtav kada se stigne u po.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...