uini Posted July 7 Posted July 7 ^siguran sam da ne bi rizikovali, tj da je taj problem sa srcem proslost. sto se tice ostatka, tj glavnog dela, jes' cudno sto je toliko insistirao za klinju koji je hustler a mozda nekada namesti ruku za otvoren sut. ali to je lebron, voli sve da privatizuje i da se vrti sve oko njega. nije uspeo da dosegne (k'o da je bilo realno) jordanove credentials i sada ide na sve druge dostpne opcije. jebiga, uporan chova.
Milošica Posted July 7 Posted July 7 23 minutes ago, uini said: ali to je lebron, voli sve da privatizuje i da se vrti sve oko njega. nije uspeo da dosegne (k'o da je bilo realno) jordanove credentials i sada ide na sve druge dostpne opcije. jebiga, uporan chova. Pa igra za žute 4
reg Posted July 7 Posted July 7 Opet je But dao opciju igraču koji će igrati 10-15 minuta sa klupe, platio preko minimuma. Ispada da je Denver ipak dobio nazad jedan pik druge runde 2025 za Džeksona, možda ga iskoriste da uvale Nađija. 1
1n54jd3r Posted July 7 Posted July 7 21 minutes ago, reg said: Ispada da je Denver ipak dobio nazad jedan pik druge runde 2025 za Džeksona, možda ga iskoriste da uvale Nađija. Nije to i dalje najjasnije. Pise da imaju povratni pick druge runde, a onda iza toga da je neto trosak za Denver 2 pick-a druge runde.
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 7 Posted July 7 Jesam propustio na ovom Denver topiku, ili? Srećan DeRozan svima koji slave.. Pratio ga neko malo bolje u ove pozne dane, i vredi li jos uvek? Mada ne zvuči loše Fox, Monk, DeRozan, Marej, Sabonis.. Uz kažu ovog dobrog klinca sa drafta Kartera, Huertera, Lajlsa, uvek pouzdanog Lena 😂
uini Posted July 7 Posted July 7 (edited) fali tu nekog killa sutera u startnoj 5orci ali ja gotivim derozana vise nego ur average nba fan. voleo bih da ga vidim kao vodju second unita. Edited July 7 by uini 1
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted July 7 Posted July 7 6 minutes ago, uini said: fali tu nekog killa sutera u startnoj 5orci ali ja gotivim derozana vise nego ur average nba fan. voleo bih da ga vidim kao vodju second unita. Pominju Ingrama, ja sam vise za Kam Jonsona, cena je sigurno niza, plus su Netsi u rasprodaji.. Mislim da vodja drugog tima ostaje Monk, a Kion Elis startna dvojka, zbog odbrane i jer nema loptu mnogo u rukama..
uini Posted July 7 Posted July 7 ma derozan ce startovati, nema dileme, ja samo kazem sta bih voleo da vidim. slazem se, cam johnson bi bio odlican potez kingsa, barnes 2.0 ny neki bizaran nacin. ali moze i ingram, ide gas. 1
1n54jd3r Posted July 7 Posted July 7 The New Orleans Pelicans announced today that the team has acquired guard Dejounte Murray in a trade with the Atlanta Hawks. In exchange, New Orleans has conveyed Dyson Daniels, E.J. Liddell, Larry Nance Jr., Cody Zeller (via sign-and-trade), and two future first round draft picks. 1
Micko8 Posted July 7 Posted July 7 (edited) Taj Cancar je jedan od pet najgorih igraca koji imaju potpisane ugovore u NBA. On se nalazi tamo samo zato sto ga hoce debeli, da ima skim da se sprda. Edited July 7 by Micko8 2 1
goofs Posted July 7 Posted July 7 9 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Jesam propustio na ovom Denver topiku, ili? Srećan DeRozan svima koji slave.. Pratio ga neko malo bolje u ove pozne dane, i vredi li jos uvek? Eh, DeRozan je odigrao najviše minuta prošle sezone u ligi, bio je najbolji igrač tima u kome ama baš ništa nije radilo kako treba. Držao sam ga u fantaziju cele godine, solidan pickup Biće on dobar Kingsima ako ga budu koristili na pravi način, uz malo manje akanja. Dosta bolji skorer od Barnsa, slabiji defanzivac, sad da li je to bilo potrebno Kingsima, ne znam...malo miriše na Jrue->Lillard zamenu.
ficfiric Posted July 7 Posted July 7 5 hours ago, Milošica said: Čančar produžio. Još Musu da dovedu sledećeg leta... Je li Poku Makedonac?
bradilko Posted July 7 Posted July 7 5 minutes ago, ficfiric said: Je li Poku Makedonac? juzni srbin 🤣
Recommended Posts