Fakundo Sava Posted June 29 Posted June 29 12 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: A od nove godine: Gvardiola preuzima Novaka Đokovića Novak kad zagospodari sredinom terena 1
Ivo Petović Posted June 29 Posted June 29 Darko Rajaković: Ioannis Sfairopoulos je bio u blagom šoku - basketballsphere.com Rajaković opisuje kako je postao HC Raptorsa. Jako interesantno, ne sećam da sam ovako nešto imao prilike da pročitam. Sa druge strane, sumnjam da je Redikara morao da prolazi kroz sve ove runde razgovora. 1
Popular Post Milošica Posted June 29 Popular Post Posted June 29 2 minutes ago, Ivo Petović said: Sa druge strane, sumnjam da je Redikara morao da prolazi kroz sve ove runde razgovora. Runde razgovora: 10
Amos Posted June 29 Author Posted June 29 Fotkan Klay u Boulderu. Oni će stvarno njemu da daju MLE i Westbrooku minimalac.
1n54jd3r Posted June 29 Posted June 29 24 minutes ago, Amos said: Fotkan Klay u Boulderu. Oni će stvarno njemu da daju MLE i Westbrooku minimalac. zvuci arealno skroz 1
Peter Fan Posted June 29 Posted June 29 25 minutes ago, Amos said: Fotkan Klay u Boulderu. Oni će stvarno njemu da daju MLE i Westbrooku minimalac. Boulder Colorado?
Amos Posted June 29 Author Posted June 29 11 minutes ago, Peter Fan said: Boulder Colorado? Dap. Fotka u komentarima. 1
1n54jd3r Posted June 29 Posted June 29 Meni je ceo twitter feed u postovima u vezi Lejkerska i kako je Dlo opt-in. Nit sam fan LAL, niti pratim njihove naloge.
napadaj Posted June 29 Posted June 29 Jokić će biti zločinac protiv košarke ako Westbricku obezbedi prsten. 3
goofs Posted June 29 Posted June 29 10 minutes ago, 1n54jd3r said: Meni je ceo twitter feed u postovima u vezi Lejkerska i kako je Dlo opt-in. Nit sam fan LAL, niti pratim njihove naloge. To i klipovi nekih neprijatno nemilih scena Haliburtona i Brunsona sa nekog kečer eventa. Da su se bar pošibali ko ljudi pa da razumem. 2
johan nagel Posted June 29 Posted June 29 Је л’ Клеј баш толико пропао? Статистички то и даље не делује лоше, елитни је шутер свакако, дефанзивно је далеко од Кејсипија и ту би можда имало више смисла да Браун буде стартер а он шести играч с озбиљном улогом ако је спреман то да прихвати. Чак је и приличан број текми одиграо у претходне две сезоне, не делује да га нешто муче повреде као што би човек претпоставио. Добро звучи на папиру да Јокићу и Мареју који су ионако нападачки брутални придодаш још и шутере у виду Портер Џуниора и Томпсона. Одбрану ће да играју мучени Гордон и Браун јбг. 1
goofs Posted June 29 Posted June 29 Vojtehovskitm kaže da Russ koristi player opciju i ostaje u Klipersima za 4 milke.
Recommended Posts