Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted
12 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

A od nove godine: Gvardiola preuzima Novaka Đokovića

Novak kad zagospodari sredinom terena 

Happy Man City GIF by BT Sport

• Haha 1
Posted

Fotkan Klay u Boulderu. Oni će stvarno njemu da daju MLE i Westbrooku minimalac. 

Posted
24 minutes ago, Amos said:

Fotkan Klay u Boulderu. Oni će stvarno njemu da daju MLE i Westbrooku minimalac. 

zvuci arealno skroz

• +1 1
Posted
25 minutes ago, Amos said:

Boulder Colorado?

Posted
11 minutes ago, Peter Fan said:

Boulder Colorado?

Dap.

Fotka u komentarima.

• Hvala 1
Posted

Meni je ceo twitter feed u postovima u vezi Lejkerska i kako je Dlo opt-in. Nit sam fan LAL, niti pratim njihove naloge.

Posted

Jokić će biti zločinac protiv košarke ako Westbricku obezbedi prsten.

• Haha 3
Posted
10 minutes ago, 1n54jd3r said:

Meni je ceo twitter feed u postovima u vezi Lejkerska i kako je Dlo opt-in. Nit sam fan LAL, niti pratim njihove naloge.

To i klipovi nekih neprijatno nemilih scena Haliburtona i Brunsona sa nekog kečer eventa. Da su se bar pošibali ko ljudi pa da razumem.

• +1 2
Posted

Је л’ Клеј баш толико пропао? Статистички то и даље не делује лоше, елитни је шутер свакако, дефанзивно је далеко од Кејсипија и ту би можда имало више смисла да Браун буде стартер а он шести играч с озбиљном улогом ако је спреман то да прихвати. Чак је и приличан број текми одиграо у претходне две сезоне, не делује да га нешто муче повреде као што би човек претпоставио.

Добро звучи на папиру да Јокићу и Мареју који су ионако нападачки брутални придодаш још и шутере у виду Портер Џуниора и Томпсона. Одбрану ће да играју мучени Гордон и Браун јбг.

• +1 1
Posted

Vojtehovskitm kaže da Russ koristi player opciju i ostaje u Klipersima za 4 milke.

Posted

Ok, prvi metak dodžovan. 

• +1 1
  • Haha 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...