Fins fleet Posted June 29 Posted June 29 Sa jedne strane dobro za Bogdana da ce verovatno opet biti starter, sa druge strane lose jer verovatno ostaje i to sa Youngom.
Amos Posted June 29 Author Posted June 29 Jedino gore od MPJovog ugovora je ugovor za PGa do njegove 38. godine u Denveru. Dobro je ipak što nemaju pikove da urade takvu glupost.
kralj Posted June 29 Posted June 29 (edited) Sad vidim i da je Nico Harrison doveo i Grimesa za paket ničega. Ako ovaj nema neku neizlečivu povredu može da bude jackpot za Dallas. Pistonsi sa druge strane - šta reći. Oko Dejonteovog trejda, prvi utisak je raskorak u onome što je Atlanta dala, a šta dobila za njega, pa 10 praznih mesta... Edited June 29 by kralj
uini Posted June 29 Posted June 29 (edited) grimes je u teoriji idealan 3&D sg; u praksi retko sutira dobro, mada mu je forma sasvim okej & vise od toga. nisu ni veliki promasaji, kontam da je neka psiholoska barijera Edited June 29 by uini
kralj Posted June 29 Posted June 29 Stoji da je nekonstantan, ali ovaj trejd je kao da su hteli da ga se reše, i to posle koliko? Ni pola sezone. Ima svu priliku sveta da se dokaže u Dalasu (imao je i Niksima ok, al ovde mi se čini da mu kompozicija tima i više odgovara). Baš mi se sviđa kako se Mevsi razvijaju. 2
uini Posted June 29 Posted June 29 ja gotivim grimesa, pri cemu nije bas imao priliku, jer je u thibsovom univerzumu igrao i po 30mins a da tri puta pipne loptu, od cega je dva puta sutne. retki su igraci koji mogu dobro da iznesu takvu ulogu, pa ce biti zanimljivo videti gs u nekom second unitu, u momentima kada nema luke i irvinga. mada tu onda uzima sve lopte onaj hardy. svakako je grimes korektan igrac koji mozda postane i vise od toga.
goofs Posted June 29 Posted June 29 Malo kreativne glavologije: - prošle godine šampion je bila ekipa koja je pokupila startnog beka šampiona iz 2020. (LAL) - ove godine šampion je bila ekipa koja je pokupila startnog beka šampiona iz 2021. (MIL) - sledeći čijeg beka treba pokupiti je šampion iz 2022 (GSW), a Klay Thompson is up for grabs
Amos Posted June 29 Author Posted June 29 5 minutes ago, goofs said: Malo kreativne glavologije: - prošle godine šampion je bila ekipa koja je pokupila startnog beka šampiona iz 2020. (LAL) - ove godine šampion je bila ekipa koja je pokupila startnog beka šampiona iz 2021. (MIL) - sledeći čijeg beka treba pokupiti je šampion iz 2022 (GSW), a Klay Thompson is up for grabs Meni Klay super opcija za Denver ali da igra u second unitu. Može i da završava tekme ali ne znam zašto ljudi imaju toliko protiv da Braun startuje. Kad će ako neće sad. 2
goofs Posted June 29 Posted June 29 Klej je super opcija za svakog kontendera ako je spreman da redukuje svoju ulogu na 4-5. igrača ekipe i bude plaćen shodno tome. No mislim da će on da pojuri masne pare. 2
kralj Posted June 29 Posted June 29 Ja ne mislim ni da je super opcija za kontendera, ni da će da potpiše za naki tanker za velike pare.
Milošica Posted June 29 Posted June 29 Nisam to ispratio. Fin dodatak za Orlando. A ne gube na već sada brutalnoj defanzivi.
kralj Posted June 29 Posted June 29 Nije to gotovo, ali ORL figurira kao glavni kandidat već neko vreme (uz neizbežnu Filu).
uini Posted June 29 Posted June 29 cepaju dobro defanzivu orlandjani ali ne izuzetnu. s'druge strane, napad im je bas nekako truleks, tu mi se jedino dojmi ovaj siromasni peja, predvodnik grupe wagner onaj talijan mi je njesra, julije rendl jd za njega vedeta & vendeta.
Recommended Posts