Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Harden ima +/- za 12min -14! the system!

• Haha 1
Posted

Tim za udzbenike, za neka ozbiljna proucavanja i dokumentarce za 20ak godina. Da li se secate super tima sa 4 hof igraca i kakvu su raspad kosarku igrali zajedno.

Sva cetvorica su u zadnjih 5-6 godina u jednom trenutku bio top 3 igrac lige, i to ne na mesec dana, minimum sezonu ili vise, neobjasnjivo. Nisu ni godine definitivno, 32-35 imaju.

I ne mogu da prestanem da gledam i da mislim da moze da im nekako klikne. I da od nekog januara krene poezija. Ili u februaru da trejduju svu cetvoricu.

Posted
30 minutes ago, bebaguza said:

Tim za udzbenike, za neka ozbiljna proucavanja i dokumentarce za 20ak godina. Da li se secate super tima sa 4 hof igraca i kakvu su raspad kosarku igrali zajedno.

Sva cetvorica su u zadnjih 5-6 godina u jednom trenutku bio top 3 igrac lige, i to ne na mesec dana, minimum sezonu ili vise, neobjasnjivo. Nisu ni godine definitivno, 32-35 imaju.

I ne mogu da prestanem da gledam i da mislim da moze da im nekako klikne. I da od nekog januara krene poezija. Ili u februaru da trejduju svu cetvoricu.

Lejkersi? Pejton, Kobi, Meloun, Šek. 

• +1 1
Posted

Vestbruk je vec dugo za podsmeh, Harden je Nejpir za siromasne a ni Pandemic P nije sto je bio. Nema tu nista cudno, random nabacana skupina bivsih igraca. 

Posted
8 minutes ago, samo_opusteno said:

Vestbruk je vec dugo za podsmeh, Harden je Nejpir za siromasne a ni Pandemic P nije sto je bio. Nema tu nista cudno, random nabacana skupina bivsih igraca. 

Sadasnji Vestbruk je bolji za timsku kosarku od sadasnjeg Hardena. Oba su nivo igraca koji igraju za 8-11mil po sezoni.

• +1 1
Posted

Onaj ko je odlučio da se u tim dovede Harden je kompletna budaletina. Lišio ih je svake šanse za titulu i napravio od njih komedijaški tim.

Ne mogu uopšte da pojmim taj mozak i proces  razmišljanja, ne ide mi u glavu...

Posted

Harden za 27min ima +/- od -27! Covek je presao igricu celu.

• Haha 1
Posted
28 minutes ago, Mil@n said:

Onaj ko je odlučio da se u tim dovede Harden je kompletna budaletina. Lišio ih je svake šanse za titulu i napravio od njih komedijaški tim.

Ne mogu uopšte da pojmim taj mozak i proces  razmišljanja, ne ide mi u glavu...

Jesi nekada gledao Balmera? :D

Posted

Hardenu cini mi se da ugovor istice na kraju ove sezone. Ako bude nastavljao karijeru, cenim da ce da ode u Kinu. Ima tamo fan base ogroman, dace mu rekordan kes. U NBA tesko da moze dobiti ugovor i ulogu koju zeli.

Posted

Al je procvetao Maxey sa odlaskom Hardena, otkida. Fila je sada bas fino sklopljena, ziv nisam da vidim da li ce da ih upropaste trejdom.

Posted
19 hours ago, Amos said:

Pu, degenerika. 

Ko, šta? Video nije omogućen u mojoj zemlji, kaže YT.

Posted
1 hour ago, 1n54jd3r said:

Jesi nekada gledao Balmera? :D

Iskreno, morao sam da guglam. Znam ko je lik, vlasnik valjda Clipersa, neko milijardersko jaje iz Majkrosofta? To ovako iz glave, ne znam praktično ništa više o čoveku.

Tako da nisam :)

Posted
11 minutes ago, Mil@n said:

Iskreno, morao sam da guglam. Znam ko je lik, vlasnik valjda Clipersa, neko milijardersko jaje iz Majkrosofta? To ovako iz glave, ne znam praktično ništa više o čoveku.

Tako da nisam :)

Preko 100 milijardi net worth. Velika paljevina, posvecen Klipersima, spreman da iskesira sta god treba i da rizikuje kao nezdrav. Zeli tu titulu jako, ali je ocigledno i sklon da donosi neke ocajnicke poteze.

Posted

Pa ovo nije očajnički potez već ekstremno glup potez. 

Verovatno ne sme niko da mu pisne kada mu nešto padne na pamet.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...