ntwadumela Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 Da, najsrećniji sam zbog Horforda, retko simpatičan igrač, pravi pozitivac, ali i madafaka čak i u ovim godinama. Sad može da se penzioniše na miru, zaslužio je ovaj prsten.
goofs Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 Završi se i ovo, finale je bilo totalni antiklimaks, nakon plejofa na zapadu koji je bio prezanimljiv, dok su na istoku serije Niksa prštale za sve pare. Za Boston na kraju fantastična sezona i jedan vrlo jak nastup u plejofu, 16:3 skor ih svrstava u sam vrh rekorda (mislim da su samo dve ekipe imale bolji u XXI veku, ShaqKobe Lejkersi i dubsi sa Durantulom). Drago mi zbog Džejlena Brauna (zasluženo MVP), napravio je jak iskorak i možda malo ućutkao kritičare. I dalje mi njih dvojica nisu all-time američki superstarovi, očekujem da Ant već za godinu, maks dve, bude najbolji američki igrač u NBA, a ovaj Boston mi liči dosta na Detroit 2004. - i tamo je igrao neki Čonsi i Rip i Ben, ali je titula bila team-effort. Pobednik godine je Milvoki koji je udelio Džrua direktnom rivalu, jbeš ga, to se ne radi. Pauza do drafta pa kreće papazjanija, sledeća sezona bi mogla da bude top, matorci su i dalje tu, ali niko više ne očekuje da budu značajan faktor u osvajanju titule, smena generacija u jeku, a Boston sad deluje kao team-to-beat. 7
Amos Posted June 18, 2024 Author Posted June 18, 2024 Njima prva petorka dogodine zaradjuje 161 milion I onda na to 19 miliona Derek White. Tatum prima svake godine manje nego MPJ do kraja ugovora
Zli Gli Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 Posto je ovaj kasni deo plejofa bio sranje, mislim da je vreme da se opet pocne pisati o Nagetsima koji nece vise nikad nista ni osvojiti niti dogurati daleko ali su nasi jer tamo igra Jokic. Empidzejov ugovor Kako vratiti Brusa Brauna Novi bekap centar Marej nume Nece niko u Kolorado Ne moze Jokic sam protiv sviju Tako mnogo pitanja a tako malo vremena do nove sezone, mislim da zasluzuju posebnu temu. 2
goofs Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 12 minutes ago, Amos said: Njima prva petorka dogodine zaradjuje 161 milion I onda na to 19 miliona Derek White. Tatum prima svake godine manje nego MPJ do kraja ugovora Da, biće luksuznih taksi, no ostaje im core tima nepromenjen za sledeću sezonu, a vidimo da su sasvim fino posloženi. Nakon toga će verovatno krenuti rasipanje.
Zli Gli Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 Ma ja to zbog vas ostalih, kad se setim kakvu ste rolerkoster sezonu imali, od dinastije i Jokica GOATa do ocaja nakon 0-2 protiv Vulvsa pa opet vaskrsnuce na 2-2 i pogotovo 3-2 ali na kraju ipak karina, i kako onda coveku da ne bude zao
goofs Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 Inače mnogo je jadna ova tradicija u NBA da se trofej dodeljuje vlasniku franšize. 2
Amos Posted June 18, 2024 Author Posted June 18, 2024 8 minutes ago, goofs said: Inače mnogo je jadna ova tradicija u NBA da se trofej dodeljuje vlasniku franšize. Zašto? Timovi su firme sa vlasnikom, bolje nego da se prave kako je to sve vlasništvo 1 community-ja™. Milijarder platio, milijarder osvojio, milijarder prodao. 1
goofs Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 Zato što nije on iskrvario taj trofej na terenu, ovo jeste biznis, ali oni vole da ga i dalje tretiraju kao sport, a ako je sport igrači treba da budu u fokusu. Zamišljam Berluskonija koji prima trofej LŠ i onda ga prosleđuje Maldiniju, ne ide mi to tako.
Amos Posted June 18, 2024 Author Posted June 18, 2024 Dobra je fora ovaj meme kako je Boston odao počast Kobiju titulama '08. i '24.
1n54jd3r Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 TotalnO antiklimaks finale indeed. Mozda nije uporedivo, a opet mozda i jeste: 4 1
kralj Posted June 18, 2024 Posted June 18, 2024 Plašim se da i Galebu ne narastu apetiti nakon ovoga. 3
Recommended Posts