Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

On 10. 6. 2024. at 7:35, Guuundogan said:

brown i tatum su primer za superstar duo koji ne zasluzuje titulu ali bilo bi cool zbog horforda.

sto ne zasluzuju?

dobili su porzingisa i sa njim jos opcija.

no kljucan je holidej.

kako su se one budale iz milvokija odrekle njega  to je za neverovati

ko uzme titulu, taj je obicno i zasluzio^

pratite me za jos eye-openera.

On 10. 6. 2024. at 18:29, uini said:

ko uzme titulu, taj je obicno i zasluzio^

pratite me za jos eye-openera.

prelivas se sa jedne teme na drugu.

providno & nesrecno

ne zaboravi da u nba i usa postoje neka pravila za razliku od nase sljivare.

On 10. 6. 2024. at 18:38, bradilko said:

prelivas se sa jedne teme na drugu.

providno & nesrecno

ne zaboravi da u nba i usa postoje neka pravila za razliku od nase sljivare.

torimaux, ako moram eksplicitno - apsolutno se slazem sa tvojim upisom, drmnuo sam ti i lajk preventivno, bas da ne bi nesto potencijalno iskonstruisao kao golemu zaveru.

dakle, podrska tvom stavu & nadovez na isti.

Ovih dana sam nesto razmisljao kakvu ekipu je sklopio dalas 2011. Koliko je tu bilo iskusnih igraca i allstars igraca…

onda sam se malo igrao po basketball reference-u…

od tada, svaki sampion nba je imao bar 4 igraca koji su u nekom trenutku bili ucesnici all stara… dobar deo njih sestoricu, najcesce pracenim sa nekim all nba, defensive i 3pts specijalcima… sve do Denvera prosle godine, sa jednim all star igracem i jos jednim koji je imao 3 minuta na parketu. 

resava ovo boston.

On 10. 6. 2024. at 18:18, Fins fleet said:

Hurley odbio Lakerss.

I to je odbio jer je dobio ponudu Kentakija na 12.5 miliona $ godišnje u narednih osam godina…

…ZA TRENERA KOLEDŽ KOŠARKE ALO

On 10. 6. 2024. at 22:44, goofs said:

I to je odbio jer je dobio ponudu Kentakija na 12.5 miliona $ godišnje u narednih osam godina…

…ZA TRENERA KOLEDŽ KOŠARKE ALO

čekaj čekaj sad će da krenu da kite i igrače

On nikada nije ni bio Lebronov izbor. To je samo maska da kazu kako su trazili ozbiljnijeg trener a ustvari samo cekaju da potpisu ugovor sa Lebronovim podkast partnerom.

• Author

Harliju ne pada na pamet da svoju karijeru potroši na Lejkerse koji će za dve godine kad ode Lebron biti beton liga, a do tada će biti play-in tim. 

Tako da su oni i podcaster idealan par. 

taj što su ga Lakers hteli nema šanse da ide na Kentucky. oni su pre mesec dana zaposlili čoveka, onog sa BYU, a ovaj ostaje na Uconn.

• Author

Jrue, najbitniji lik u dve titule a pričaće se o Janisima i Tatumima. Potpuno neshvatljiv potez da ga pustiš tako ko govno niz vodu direktno glavnom konkurentu. 

Ovo poslednje je nošena lopta ko kuća.

Jeste igrao krš odbranu, no bili su konstantno na -15 pa lako lelemuditi u tim trenucima. A i juri ga Boston u napadu od početka serije.

On 11. 6. 2024. at 15:52, Amos said:

Jrue, najbitniji lik u dve titule a pričaće se o Janisima i Tatumima. Potpuno neshvatljiv potez da ga pustiš tako ko govno niz vodu direktno glavnom konkurentu. 

Nisam ljubitelj Janisa ali covek je belezio 35 poena,12 skokova i pet asistencija u finalu protiv Finiksa ali eto ovde neki zele da nam dokazu da je Holidej bio vazniji igrac od njega u osvajanju titule:fantom:

Edited by Micko8

U potpuno neočekivanom epilogu slučajnih okolnosti Kristap Porzingis se povredio i upitan je za nastavak serije. Tvrdi da će igrati kroz bol, ali upitno je koliko će biti sposoban i upotrebljiv.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout