Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted (edited)
  On 7. 6. 2024. at 11:32, freakns said:

Expand  

On 7. 6. 2024. at 11:32, freakns said:

napad Bostona je najruznija kosarka ikada... 5 out, uvek vise suteva za 3 nego za 2... tacno mi je zao sto odvratni Lakersi nisu prosli da ih oduce od kosarke kad vec Debeli nije imao s kime da igra, Embiid poslovicno povredjen kad prodje playoff a i Giannis se povredi... svaki tim koji ima valjanog centra da kazni Porzingisa bi rasturio celokupan sistem Bostona a njima se namesti najbolji moguci protivnik sa Zapada(oni su sanjali Dallas, OKC ili Clipperse) posle sprdnje koju su imali na istoku

za sve ce ovo na kraju biti kriva Minnesota

Expand  

Jes ružno, mada ni Dalas ne igra prelepo sa Lukaball-om.

Inače sam skoro čuo dobro objašnjenje razloga što Boston igra 5 out. Pored onoga što svi znamo - trojka vredi više od 2 poena, druga bitna stvar je da kad su petorica van linije za 3, uvek mogu da se vrate u odbranu na vreme i spreče kontranapad. Otprilike. Ima smisla.

Edited by ntwadumela
Posted
  On 7. 6. 2024. at 15:45, ntwadumela said:

i 2. KP je bio posebno napržen protiv tima koji ga se odrekao i koji ga je pogrešno koristio dok je bio tamo.

Expand  

Ovo nešto kao Luka i Divac :D

• +1 1
Posted

Eh, da su Nagetsi dosli do finala pokazali bi oni ovim trojkasima...

Posted

Izgleda bez luke večeras, jbmusve

Posted

dosao luka, ali svi sa foruma zaspali :D

• +1 3
Posted (edited)

Jrue legendica :hail:

Mothershiptm zamalo da se samoubije iz zasede, ali izvukoše se, bless

Edited by Midgeta
  • +1 1
Posted

luka vuce, ali ne moze sam. moraju klupa i irving da pojacaju

Posted (edited)
  On 10. 6. 2024. at 2:32, Ogawa said:

Imace tu jos da se igra.

Expand  

Ako ih sad nisu dobili kod kuće ne znam kada će (Tejtum šutirao 6-22). Barem je rezultat bio bliži nego u prvoj, ali ne mogu da dobiju Boston šutirajući trojke 23% (bez Luke, 2-17).

On 10. 6. 2024. at 1:17, banecare1 said:

dosao luka, ali svi sa foruma zaspali :D

Expand  

Bezveze su im termini, valjda samo četvrta pada na vikend.

Edited by reg
Posted

IMG_9312.thumb.jpeg.f28831749e56d62975548b612e0efccb.jpeg

golubarnik 2250$
:gospode:

• +1 2
Posted (edited)

brown i tatum su primer za superstar duo koji ne zasluzuje titulu ali bilo bi cool zbog horforda.

Edited by Guuundogan
  • +1 1
Posted
  On 10. 6. 2024. at 7:07, kud u maglu Simoviću said:

IMG_9312.thumb.jpeg.f28831749e56d62975548b612e0efccb.jpeg

golubarnik 2250$
:gospode:

Expand  

Ma neće se doći do pete tekme... Ništa Dalas nije odigrao, svi pričao kako Boston igra ružno i bzv, a šta radi Dalas? Bezidejno, tupe ga ova dvojica naizmenično, čim su naleteli na ekipu koja dobro preuzima, odma je otužno za gledanje a i rezultatski...možda im otkine jednu Dalas kod kuće i to je to, na osnovu do sad viđenog.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...