Micko8 Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 (edited) Nije nikakvo trolovanje, Dallas nema igrace koji mogu da kazne Boston gde je on najsupljiji a to je unutrasnja linija. Boston ce pomesti Dallas u ovoj seriji, ne javljam se ovde do kraja finala, uzivajte Edited June 7, 2024 by Micko8 1
cedo Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 (edited) dobro je, smanjili su bez glupih preuzimanja, sporije u napadu daje rezultat valjda cemo imati utakmicu Edited June 7, 2024 by cedo
reg Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Kakvi besmisleni faulovi, ispada da igrač ne može da skoči uvis kod ulaza a da ne napravi faul, pa makar mu napadač zabio lakat u vrat. Dalas je prosuo 3 napada od spuštanja na osam razlike, Lajvli/Kajri koraci + ona ishitrena trojka. 1
kralj Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Kontroliše ovo Boston rutinski. Naravno sa ova dva ludaka se nikad ne zna, ali za sada ih održavaju sa lakoćom. Pritom, Tejtum igra baš slabu utakmicu. 1
Zli Gli Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 (edited) Bice bolje u smislu malo jaceg otpora ali ide lagano 2-0 i 4-1 kraj bez drame, velika je razlika u kvalitetu i iskustvu. Plitak potok, nista od ocekivane drame, pogotovo kad se i Tejtum pojavi. Edited June 7, 2024 by Zli Gli
goofs Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Nisam očekivao ovakvu partiju Letonca odmah od starta, svakako je bio glavni faktor zbog kojeg je ovo bila šetnja u parku, a ne malo neizvesnija utakmica. Odlično ga je Boston koristio, trpao je i šuteve preko ruke, kada ostane sa nižim igračem pored sebe, moraće Dalas da se prilagodi bolje. Tejtum baš loš večeras, 16 poena, ali ne znam jesu li 2 bila bitna, sve nešto na 15-20 razlike. 1
banecare1 Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 igra boston dobro u prvom delu utakmice i kada su na velikoj razlici. mislim da ce dalas biti mnogo bolji u tesnim zavrsnicama i da ce pruziti mnogo jaci otpor nego sto se pretpostavlja. 1
freakns Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 napad Bostona je najruznija kosarka ikada... 5 out, uvek vise suteva za 3 nego za 2... tacno mi je zao sto odvratni Lakersi nisu prosli da ih oduce od kosarke kad vec Debeli nije imao s kime da igra, Embiid poslovicno povredjen kad prodje playoff a i Giannis se povredi... svaki tim koji ima valjanog centra da kazni Porzingisa bi rasturio celokupan sistem Bostona a njima se namesti najbolji moguci protivnik sa Zapada(oni su sanjali Dallas, OKC ili Clipperse) posle sprdnje koju su imali na istoku za sve ce ovo na kraju biti kriva Minnesota 4
ntwadumela Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Ne treba preterivati sa reakcijama na prvu utakmicu finala. Ovo je bilo ubedljivo jer 1. Dalas nije znao da li će Porzingis igrati i u kom je stanju, a čovek odigrao jednu od najboljih utakmica u sezoni maltene i 2. KP je bio posebno napržen protiv tima koji ga se odrekao i koji ga je pogrešno koristio dok je bio tamo. Ta napaljenost ne može trajati tokom čitave serije, a Kristaps nije baš oličenje konstantnosti. Plus, Dalas će se prilagoditi sigurno. Biće ovo dobra serija, prilično sam ubeđen. 1
Recommended Posts