goofs Posted June 6, 2024 Posted June 6, 2024 Ma slažem se, samo mislim da je SAS idealna prilika da izgura godinu-dve kod ponajboljeg trenera ikada i onda preuzme sam dalje da vodi tim. Mogao bi da bude njihov Spolstra. Pop ima 75 godina, neminovno je da će se povući uskoro, samo jedan trener u istoriji je izgurao do 71. (Hubie Brown), svi ostali su se povukli pre 70te.
kralj Posted June 6, 2024 Posted June 6, 2024 Meni JJ potpuno neharizmatičan da bi bio trener. Nemam pojma na koju bi foru izgradio autoritet. Doduše i za Spolstru početnika bi se isto moglo reći.
Lezilebovich Posted June 6, 2024 Posted June 6, 2024 Otkud to da trener gradi autoritet harizmom ? Pa nije to izbor za mistera...
Heaviside Posted June 6, 2024 Posted June 6, 2024 Vrlo su bitne soft skills za taj posao. Liderska uloga u timu prehajpovanih klinaca vrlo sumnjivog obrazovanja i velikih sujeta, koji i objektivno nemaju mnogo vremena da razviju svoju karijeru. Gomila trenera koji imaju košarku u malom prstu je teško fejlovala u ulozi prvog trenera. 1
1n54jd3r Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Dosta ofanzivnih skokova za Boston. Inace lep ritam utakmice, bez seckanja faulovima i TO. Bice ovo serija dostojna jednog NBA finala.
Micko8 Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Zalim one ljude koji misle da Dallas ima sansu protiv Bostona. Samo je Denve u nekom imaginarnom dinalu imao sansu protiv njih ali oni su coukovali zestoko
Micko8 Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Zalim one ljude koji misle da Dallas ima sansu protiv Bostona. Samo je Denver u nekom imaginarnom finalu imao sansu protiv njih ali oni su coukovali zestoko
Micko8 Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 Zamisljam kako bi debeli od sale punio centre Bostona veceras
banecare1 Posted June 7, 2024 Posted June 7, 2024 jbt, sto si dosadan. finale je, sta trolujes koji k 1
Recommended Posts