goofs Posted June 6 Posted June 6 Ma slažem se, samo mislim da je SAS idealna prilika da izgura godinu-dve kod ponajboljeg trenera ikada i onda preuzme sam dalje da vodi tim. Mogao bi da bude njihov Spolstra. Pop ima 75 godina, neminovno je da će se povući uskoro, samo jedan trener u istoriji je izgurao do 71. (Hubie Brown), svi ostali su se povukli pre 70te.
kralj Posted June 6 Posted June 6 Meni JJ potpuno neharizmatičan da bi bio trener. Nemam pojma na koju bi foru izgradio autoritet. Doduše i za Spolstru početnika bi se isto moglo reći.
Lezilebovich Posted June 6 Posted June 6 Otkud to da trener gradi autoritet harizmom ? Pa nije to izbor za mistera...
Heaviside Posted June 6 Posted June 6 Vrlo su bitne soft skills za taj posao. Liderska uloga u timu prehajpovanih klinaca vrlo sumnjivog obrazovanja i velikih sujeta, koji i objektivno nemaju mnogo vremena da razviju svoju karijeru. Gomila trenera koji imaju košarku u malom prstu je teško fejlovala u ulozi prvog trenera. 1
1n54jd3r Posted June 7 Posted June 7 Dosta ofanzivnih skokova za Boston. Inace lep ritam utakmice, bez seckanja faulovima i TO. Bice ovo serija dostojna jednog NBA finala.
Micko8 Posted June 7 Posted June 7 Zalim one ljude koji misle da Dallas ima sansu protiv Bostona. Samo je Denve u nekom imaginarnom dinalu imao sansu protiv njih ali oni su coukovali zestoko
Micko8 Posted June 7 Posted June 7 Zalim one ljude koji misle da Dallas ima sansu protiv Bostona. Samo je Denver u nekom imaginarnom finalu imao sansu protiv njih ali oni su coukovali zestoko
Recommended Posts