Fins fleet Posted June 3 Posted June 3 Pa ona prva trash talkuje za sve pare. Ovoj poslednjoj je uvalila lakat napad pre ovog. 1
Amos Posted June 3 Author Posted June 3 Kako se sporo vuku dani do finala. Svaku noć sam ko Eskobar u bazenu. 2 4
Amos Posted June 3 Author Posted June 3 2 hours ago, 1n54jd3r said: Izvukao je Harrison Wind iz nekog budzaka Gordona Haywarda kao potencijal za vet minimum and I like it. Za 15-20 minuta sa klupe kao primarni ball handler bombona. Naravno, maznuce ga neko drugi dok se oni snadju i uzvikuju run it back. 1
Amos Posted June 3 Author Posted June 3 1 minute ago, uini said: hayward bas nista nije igrao u okc a onaj lik je bas dobar trener Nema veze, za Denverovu klistir klupu bi bio sasvim dovoljan. I da Malone prestane sa forsiranjem Jamala uz četvoricu iz druge petorke. Mislim, realnije nego da ti neko da Vasu za Zika Nadjija. 1
Djuro Posted June 3 Posted June 3 3 hours ago, Ayatollah said: zar nije Zo vec imao neki kancer, testis ili tako nesto?
Milošica Posted June 3 Posted June 3 (edited) 7 minutes ago, Djuro said: zar nije Zo vec imao neki kancer, testis ili tako nesto? Izvađen mu je bubreg, bio je valjda neki urođen problem. Edited June 3 by Milošica 1 1
bradilko Posted June 3 Posted June 3 Just now, 1n54jd3r said: Imao je valjda transplantaciju bubrega davno bas... isto je imao i onaj iz san antonija, son eliot
booyaka Posted June 4 Posted June 4 12 hours ago, uini said: hayward bas nista nije igrao u okc Kako mi je žao tog momka, kad se setim igara u Bostonu, ono je bila poezija.
Recommended Posts