goofs Posted June 2 Posted June 2 Treba joj neki ženski Charles Oakley u timu da im svima polomi pčku. 2
garmonbozia Posted June 2 Posted June 2 Još kad bi skapirale da diže popularnost lige i da će i njima rasti plate zbog toga, ali ne, sujeta. 1
garmonbozia Posted June 2 Posted June 2 (edited) Moja pretpostavka je da je čista ženska sujeta, a to sam baš viđao u svom poslu. Neretko žene ne žele da druga žena uspe. Naravno, to se može reći i na muškarce, ali na mom uzorku je uvek bilo češće da su to žene koje ne žele. Verujem da je razlog dubok i sociološki, smatraju da nema mesta za sve njih na velikoj sceni bilo gde (sport, posao) i onda bolje što manje njih da uspeju - veća šansa za njih. Da ne ulazim dublje, može se povezati i sa položajem žena kroz istoriju i da je to direktan rezultat svega toga. Edited June 2 by garmonbozia 2 1
Mil@n Posted June 2 Posted June 2 Ja je pratim, kako je odigrala svaku utakmicu i sl. Imala je isto neku situaciju skoro, ali je pokazal zube i unela se u facu nekoj poput ove godzile sa klipa.
Engineer Posted June 2 Posted June 2 Zar nije oduvek postojalo maltretiranje novajlija u NBA? Mada ne ovako pred kamerama, a i u 2024. bi očekivao čovek malo drugačiji pristup nego 90-ih 1
garmonbozia Posted June 2 Posted June 2 U NBA da, u WNBA ne baš. Mislim da je ovde manji problem ova konkretna situacija, nije ovo prvi put da joj se dešavaju neprijatnosti.
1n54jd3r Posted June 2 Posted June 2 Pa slican razlog zbog koga su bad boys-i tukli MJ-a kao vola u kupusu - pretnja dominaciji.
Venom Posted June 2 Posted June 2 Dosta smešno. Konačno su dočekali da nekog zanimaju, pune hale vidim kad god igra Indiana, i sad se izdrkavaju na ženi od koje svi mogu da profitiraju. Debili. Pardon debilke. 2
Jimmy Kowalski Posted June 2 Posted June 2 1 hour ago, Mil@n said: Ja je pratim, kako je odigrala svaku utakmicu i sl. Imala je isto neku situaciju skoro, ali je pokazal zube i unela se u facu nekoj poput ove godzile sa klipa. Tako i treba.
Micko8 Posted June 2 Posted June 2 (edited) Ovo bi trebalo na temi o zenskoj kosarci , prljate NBA temu, koga jos zanima zenska kosarka Edited June 2 by Micko8
Micko8 Posted June 2 Posted June 2 (edited) On 31. 5. 2024. at 22:09, Amos said: Potpuno je neslušljiv tokom plejofa jer je prešao u full reactionary mod, pa je svaku utakmicu neko drugi najbolji igrač u ligi, nikad nije video takvu odbranu, pa niksd nije video takav napad. Odmori čoveče, ne ide ta reddit histerija uz bumerstvo. Ja ga najviše volim kad je tokom dosadnih delova sezone u 'what if' fazi, pa vadi iz dupeta razne istorijske trejdove pomešane sa malo real life infoa od drugara poput Moreya. Jinxuje a zna idiot da ce Boston pregaziti Dalas kao plitak potok u finalu Edited June 2 by Micko8
levi Posted June 2 Posted June 2 45 minutes ago, 189- said: zato sto je belkinja privilegovana belkinja ima medije, ima sve, ali na terenu čak niko od njenih nije nešto iznenađen zbog ovoga 1 1
Recommended Posts