uini Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 1 hour ago, ntwadumela said: Nigde niko od njih nije izgovorio "mrzim ga jer je belac" - znaš da tako nešto znači kenselovanje u današnjim US and A nažalost (nažalost, jer čovek treba da bude ono što jeste, a ne da laže zbog cancel kulture). Ne bih elaborirao - za to je potrebno pogledati veliki broj YT klipova/ESPN i drugih gostovanja Arinasa i SAS, tako sam došao do zaključka. Čisto primer - Gilbert kao ne voli Evropljane (izjavio jednom), pljuje po Luki i Jokiću stalno i tu ga opravdavaju jer kao štiti domaće. E pa jednog Evropljanina - Janisa, nikada nije pljuvao ni blizu kao Jokića/Luku. Tu je još jedan neamerikanac o kojem uglavnom lepe stvari priča - Embid. I tako... gilbert arenas je americki tegeltija, ja mislio imas neato vazno ( : 1
goofs Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 Tegeltija nikada nije potegao utoku u službenim prostorijama, samokažem
Mindaugas Žukauskas Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 Pričate kao da je biti Tegeltija nešto loše 1
goofs Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 Keni i Šarls su za Boston, Šek je za Dalasa (usto i kaže da je ovo sad bilo treći put u životu da uživo gleda Luku ) 3
Jimmy Kowalski Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 Pa oni tek od finala konferencija prate utakmice iz dvorane.
reg Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 4 hours ago, goofs said: Keni i Šarls su za Boston, Šek je za Dalasa (usto i kaže da je ovo sad bilo treći put u životu da uživo gleda Luku ) Meni je isto bliži Šekov rezon, da je njima teže da čuvaju Luku nego Dalasu Tejtuma i Brauna. Pored toga, biće par utakmica kada ne budu ulazile trojke, gde imam više poverenja u igru i odluke dvojca Dončić/Irving. 1
1n54jd3r Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 ne znam da li je ovo neko kacio vec i da li je realno ili AI generisano
Mil@n Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Naravno da je fake Ima mnogo tih AI video klipova, pazite se, izgledaju dosta uverljivo
Amos Posted June 1, 2024 Author Posted June 1, 2024 8 hours ago, uini said: bill simmons krenuo u hevi jinx Potpuno je neslušljiv tokom plejofa jer je prešao u full reactionary mod, pa je svaku utakmicu neko drugi najbolji igrač u ligi, nikad nije video takvu odbranu, pa niksd nije video takav napad. Odmori čoveče, ne ide ta reddit histerija uz bumerstvo. Ja ga najviše volim kad je tokom dosadnih delova sezone u 'what if' fazi, pa vadi iz dupeta razne istorijske trejdove pomešane sa malo real life infoa od drugara poput Moreya. 2
uini Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 ma ja mislim da simmons sad samo jinxuje, namirisao je idealnu priliku da bostan uzme titulu, moli se ceo dan i ko zna kakav juju radi
napadaj Posted June 2, 2024 Posted June 2, 2024 Dok čekamo nastavak NBA - el prati neko kako je dočekana Kejtlin u WNBA? Skoro svakog dana se dešavaju ovakve stvari. 1
Recommended Posts