Shan Jan Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 Ja sam jednom igrao basket sa nekim rukometasima, skupljali me posle. Nikad vise... I meni je isao na q Luka dok je prigovarao sudijama. Radio je to non-stop i za puno stvari gde je ocigledno da nije u pravu, ko neka placipicka. Ovaj novi Luka mi je mnogo vise kul.
booyaka Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 50 minutes ago, uini said: pa naravno kad si grobos-partizanovac, bostan je vaš mothership. Ma ne zna on to, zna samo da je Luka navijač Zvezde. 1
uini Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 (edited) luka i dalje plache sudijama, to je njegovo shpansko nasledje, al meni licno ne smeta Edited May 31, 2024 by uini
uini Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 1 minute ago, booyaka said: Ma ne zna on to, zna samo da je Luka navijač Zvezde. vise mrzi luku zvezdasa, nego sto voli bostan pretechu partizana, ima smisla.
Amos Posted May 31, 2024 Author Posted May 31, 2024 1 minute ago, uini said: vise mrzi luku zvezdasa, nego sto voli bostan pretechu partizana, ima smisla. Ovo ko oni ljudi što govore žlezda i patlidžan. Bostan, preteča patlidžana. Mnogo je neprijatno.
Filozof manijak Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 7 minutes ago, uini said: vise mrzi luku śabana.... ima smisla.
uini Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 9 minutes ago, Amos said: Ovo ko oni ljudi što govore žlezda i patlidžan. Bostan, preteča patlidžana. Mnogo je neprijatno. 1
Fakundo Sava Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 1 hour ago, MiddleClass said: Jel mu preneo pozdrave od Ljupke Stević :-)
ntwadumela Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 1 hour ago, uini said: ?? Nigde niko od njih nije izgovorio "mrzim ga jer je belac" - znaš da tako nešto znači kenselovanje u današnjim US and A nažalost (nažalost, jer čovek treba da bude ono što jeste, a ne da laže zbog cancel kulture). Ne bih elaborirao - za to je potrebno pogledati veliki broj YT klipova/ESPN i drugih gostovanja Arinasa i SAS, tako sam došao do zaključka. Čisto primer - Gilbert kao ne voli Evropljane (izjavio jednom), pljuje po Luki i Jokiću stalno i tu ga opravdavaju jer kao štiti domaće. E pa jednog Evropljanina - Janisa, nikada nije pljuvao ni blizu kao Jokića/Luku. Tu je još jedan neamerikanac o kojem uglavnom lepe stvari priča - Embid. I tako... 3
Shan Jan Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 7 minutes ago, ntwadumela said: Nigde niko od njih nije izgovorio "mrzim ga jer je belac" - znaš da tako nešto znači kenselovanje u današnjim US and A nažalost (nažalost, jer čovek treba da bude ono što jeste, a ne da laže zbog cancel kulture). Ne bih elaborirao - za to je potrebno pogledati veliki broj YT klipova/ESPN i drugih gostovanja Arinasa i SAS, tako sam došao do zaključka. Čisto primer - Gilbert kao ne voli Evropljane (izjavio jednom), pljuje po Luki i Jokiću stalno i tu ga opravdavaju jer kao štiti domaće. E pa jednog Evropljanina - Janisa, nikada nije pljuvao ni blizu kao Jokića/Luku. Tu je još jedan neamerikanac o kojem uglavnom lepe stvari priča - Embid. I tako... Primetio sam i ja ovo, generalno neki rasizam crnih komentatora prema belim igracima al se tolerise jer gresi proslosti. 1
Micko8 Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 1 hour ago, MiddleClass said: Ulicar tj. tough fake guy u rangu one sklopocije iz Minesote
Lancia Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 2 hours ago, Filozof manijak said: Šta mislite, zašto u rukometu nema trashtalk-a? Nas je Vujosevic kao klince zbog nediscipline nagradio tako da smo igrali protiv rukometasa. Kakve smo batine popili, kuku & lele. 1
Milošica Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 1 minute ago, Lancia said: Nas je Vujosevic kao klince zbog nediscipline nagradio tako da smo igrali protiv rukometasa. Kakve smo batine popili, kuku & lele. Trenirao te Dule
Lancia Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 Just now, Milošica said: Trenirao te Dule Da, generacija Bukumirovica i Cvjeticanina. 1
Recommended Posts