uini Posted May 31 Posted May 31 (edited) 1 minute ago, Filozof manijak said: jesi igrao s njima/protiv njih? nikada nisam igrao rukomet, znam neke ljude koji su igrali u tom trenutku. Edited May 31 by uini
Mil@n Posted May 31 Posted May 31 (edited) Najbitnije za treš talk je da se podupre igrama, Luki to dobro ide. To što je utovljeno prase u ovakvoj ligi a opet ih ovako jebe samo daje na težini njegovom treš toku. A i uglavnom nije taj koji prvi to radi, već se "sveti" što mu je takođe plus. Mada ni ja nisam neki preterani fan toga inače. Edited May 31 by Mil@n 5
Filozof manijak Posted May 31 Posted May 31 U principu, kad bi se neko kurobecao i treštokovao na rukometnoj utakmici, kao Lukica, brzo bi mu protivnik laktom začepio labrnju. Veruj mi na reč. Izuzetak su rukometaši Lovćena i Berana, ali samo kad igraju na domaćem terenu
uini Posted May 31 Posted May 31 ni ne treba obavezno biti fan, samo, trashtalk je deo kosarke ili basketa, to je sve okej & pozeljno.
Milošica Posted May 31 Posted May 31 (edited) Realno ima minimalno trash talka u rukometu, skoro uopšte ne, ali totalno je nebitno. Nekako se u samom fizičkom kontaktu istroši ta energija, košarka je ipak drugačiji sport, drugačiji je tip međusobnih duela i ritam. Svakako dva moja omiljena sporta. Edited May 31 by Milošica
uini Posted May 31 Posted May 31 Just now, Filozof manijak said: U principu, kad bi se neko kurobecao i treštokovao na rukometnoj utakmici, kao Lukica, brzo bi mu protivnik laktom začepio labrnju. Veruj mi na reč. Izuzetak su rukometaši Lovćena i Berana, ali samo kad igraju na domaćem terenu ma okej, banalizijes stvari. zovi se filozof-banalizator [eto ti trashtalka, da razumesh : ] 2
Filozof manijak Posted May 31 Posted May 31 Just now, uini said: ni ne treba obavezno biti fan, samo, trashtalk je deo kosarke ili basketa, to je sve okej & pozeljno. Niko ne tvrdi suprotno, samo izražavam da mi je Dončić odbojan zbog toga.
Filozof manijak Posted May 31 Posted May 31 Just now, uini said: ma okej, banalizijes stvari. zovi se filozof-analizator [eto ti trashtalka, da razumesh : ] ispravio da lanča razume 2
uini Posted May 31 Posted May 31 1 minute ago, Filozof manijak said: ispravio da lanča razume "half of analysis is anal".
Filozof manijak Posted May 31 Posted May 31 here we go again.... basket prošlog vs basket novog veka, part 1034. 1
uini Posted May 31 Posted May 31 1 minute ago, Filozof manijak said: here we go again.... basket prošlog vs basket novog veka, part 1034. daj, budi filozof-manijak, kao sto se izdajes.
ntwadumela Posted May 31 Posted May 31 Ja iskreno ne volim preterano Luku, tj. ne volim njegov stil igre niti ono što je obeležilo dosadašnju NBA karijeru - prigovaranje sudijama u svakom božjem napadu, ali volim njegov treš-tok i često urnebesne facijalne ekspresije uperene prema publici najčešće. Od kada je postao meta rasista, mnogo mi je draži, i trenutno mi deluje da ću navijati za Mevse samo da bih se posle naslađivao dok Stiven Ej Smit, Perkins i Arinas gutaju sva govna koja su izasrali.
Filozof manijak Posted May 31 Posted May 31 7 minutes ago, uini said: daj, budi filozof-manijak, kao sto se izdajes. Daj pusti ti mene i moj nick, nego nastavi sa Lerijem u 2024. Baš me zanima razrada te ideje 1
Recommended Posts