November 9, 20231 yr Kako ovaj klovn Perkins još uvek ima posao na ESPN-u posle svih otkaza... Da li je gledao neko Lejkerse protiv Hjustona? Edited November 9, 20231 yr by reg
November 9, 20231 yr Author 8 minutes ago, reg said: Da li je gledao neko Lejkerse protiv Hjustona? Ne, ali sam gledao malo Kliperse u Bruklinu. Oči mi gorele.
November 9, 20231 yr Jbg, celo drugo poluvreme Debeli igra neku izolaciju, kad drugi i ostanu sami ne znaju bas sta da rade, nije bas lepa igra. Nisam verovao da cu ovo ikad reci - vracaj MPJ-a!
November 9, 20231 yr Denver šutira 8-28 za tri, moraće Jokić sam da napuni Lunija i njegovu zamenu nakon što ovaj izađe posle 6 lične.
November 9, 20231 yr Denver više sreće nego pameti u završnici. Očekivao sam da odigraju više na Jokića i izbace Lunija, ali ni ovako nije loše. Vidim na reditu da Denver do sada ima 7. najteži raspored.
November 9, 20231 yr Produžeci u Sakramentu. 3 minutes ago, Amos said: Ne bih voleo GSW u plejofu nikako. U četvrtoj su baš iskoristili izlazak Jokića na pnr. Pored Minesote definitivno najgori mogući protivnik u prvoj/drugoj rundi.
November 9, 20231 yr Author Opet će ih zaboraviti malo zbog prošle godine ali ako ostanu zdravi ubedljivo su najozbiljniji kandidat za finale pored Denvera. Minesota je dobra ali čini mi se da nisu još spremni za dublji plejof run.
November 9, 20231 yr Brugz, d Lebron stoperrr Bobinator je dobio minute i sprdao se https://youtu.be/5avro5-rkqI?feature=shared
November 9, 20231 yr Klipersi su 0:2 sa bradom, opet nisu ubacili stotku, zajeban je taj basket Srce mi puno, jedva cekam da zavrsi u nekoj Kini