Jump to content

NBA 23/24

Featured Replies

Срамотно изгледа у овој серији мало је рећи, Рид је заслужио знатно већу минутажу у односу на њега али јбг очито су се надали да ће да пронађе некакав ритам евентуално што се ипак није десило.

• Replies 9.5k
  • Views 520.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• *edited by mod
    *edited by mod

• Devedesetih je Jordan plazio jezik, došla je nova era     NBA bolja nego ikad    

• Nuggetsi s povređenim drugim igračem gube 0-2: esam reko da ih je samo usralo prošle godine, o sudbino kleta   Wolvesi bez petog najboljeg igrača gube petu utakmicu: opet sere Nuggetse da pr

Posted Images

mislim da je luki zbog kolena bitno da se serija zavrsi u sledecoj, pogotovo jer ce i bostan da zavrsi u 4-5, samo, ne znam kako ce to ici ako ne igra lively, ispostavio se kao bitan faktor.

• Author

Šta će Minny na leto? KAT out, Naz Reid u prvu petorku? 

Minny je u sličnom sosu kao Denver, popakovan im je celi salary cap i nemaju puno prostora za manevrisanje. Plaćaju Rudija još 2 godine po 45 milki, KAT prima 50 do 2028 (lol), a ne verujem da postoji tim dovoljno lud da preuzme neki od tih ugovora. Moraće da se krpe sa veteranima i rukijima.

To je ono što pomenuh gore, 2 max je idealan setup (to ima Dallas recimo), sa 3 teška ugovora si već u problemu oko pomoćnog osoblja. 

Kad bi utopili jednog od te dvojice imali bi bolje posložen tim i možda tukli Dalasa, no tu ima i kvaka - bez Rudija ili KATa ne bi dobili Denver. Zaeban Enbea.

Just now, goofs said:

Zaeban Enbea.

Opasan NBA, socijalna inteligencija izuzetna.

• Author
1 minute ago, goofs said:

Minny je u sličnom sosu kao Denver, popakovan im je celi salary cap i nemaju puno prostora za manevrisanje. Plaćaju Rudija još 2 godine po 45 milki, KAT prima 50 do 2028 (lol), a ne verujem da postoji tim dovoljno lud da preuzme neki od tih ugovora. Moraće da se krpe sa veteranima i rukijima.

To je ono što pomenuh gore, 2 max je idealan setup (to ima Dallas recimo), sa 3 teška ugovora si već u problemu oko pomoćnog osoblja. 

Kad bi utopili jednog od te dvojice imali bi bolje posložen tim i možda tukli Dalasa, no tu ima i kvaka - bez Rudija ili KATa ne bi dobili Denver. Zaeban Enbea.

Pa eto, Denver pošalje MPJa u neki Orlando za jednog od nemačkih burazera i beka koji će da odmori dušu Jamalu, a KAT u neke Nikse. I svi srećni. :fantom:

Franc u Denveru :wub:

A Tibodo i KAT mi ne zvuči kao dobra kombinacija :D Mada ko zna, možda mu baš treba Tibs i to NYC ludilo da izbaci ono ono što tinja u njemu.

A mislim, Niksi bi KATa uzeli samo ako mogu u suprotnom smeru da posalju Rendla, sto onda Minesotu cini gorim timom nego sto je sada. 

Rekao bih da im je ovo odlican rezultat i da ne treba rasturati ekipu sad zbog poraza u polufinalu lige, vec je brusiti dalje. Opet, neko drugi, recimo Finiks Sansi, se ne bi slozio sa tim stavom :D 

edit: Franc u Denveru bi bio seks

Edited by goofs

5 minutes ago, Amos said:

Pa eto, Denver pošalje MPJa u neki Orlando za jednog od nemačkih burazera i beka koji će da odmori dušu Jamalu, a KAT u neke Nikse. I svi srećni. :fantom:

Ja bih voleo da vidim Senguna u Denveru.

• Author
3 minutes ago, Lancia said:

Ja bih voleo da vidim Senguna u Denveru.

Teško, i on i Franc su nažalost deo dugotrajnih planova svojih franšiza ali prosto ne znam kome uvaliti MPJa za dva pristojna igrača. Možda mučeni Šarlot i Washington još imaju nekoga ko trune tamo a realno im ne treba. Kao ovaj Gafford koga su izvukli iz nekog ćoška. Muka. 

Deni Avdija je u Vašingtonu.

27 minutes ago, goofs said:

A mislim, Niksi bi KATa uzeli samo ako mogu u suprotnom smeru da posalju Rendla, sto onda Minesotu cini gorim timom nego sto je sada. 

Rekao bih da im je ovo odlican rezultat i da ne treba rasturati ekipu sad zbog poraza u polufinalu lige, vec je brusiti dalje. Opet, neko drugi, recimo Finiks Sansi, se ne bi slozio sa tim stavom :D 

edit: Franc u Denveru bi bio seks

sad sam hteo da pitam amosa sta misli o juliju + dragoceni achiuwa + pikovi za townsa

• Author

Ali KAT koji će primati 50 miliona naspram Reida koji će primati 13, a oni KATa u finalu zapadne konferencije drže poslednju četvrtinu na klupi. Pa 1 ludilo :kecman:

3 minutes ago, Amos said:

Ali KAT koji će primati 50 miliona naspram Reida koji će primati 13, a oni KATa u finalu zapadne konferencije drže poslednju četvrtinu na klupi. Pa 1 ludilo :kecman:

držali su ga i protiv denvera u prvoj ili drugoj tekmi. valjda je to super, kada imaš igrača koji duplo ili više prevazilazi ugovor a ne da sečudiš zašto towns prima 50

to je kao sa gobertom. bio najgluplji trejd u ligi, dok nisu izbacili denver, pa je postao odličan trejd. sad ako ispadnu opet je glup trejd i tako u krug

koga briga za pare milijardera koji uglavnom iz zabave poseduju franšize. većina njih bi mogla i duplo više da uloži

Да се вратимо правим темама а то је свакако уговор МПЏ-а, овај батица Вашингтон ради све оно што ради и наш Мајки само за знатно мање пара, притом игра и нешто мало одбране. А утисак је и да му мало мање задрхти рука кад наиђе на тврдо у плејофу. Невероватан посао су урадили Даласовци тим трејдом (рачунајући и Гафорда), баш не памтим да је неко овако врхунски на бум унапредио екипу неким наизглед рандом трејдом.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout