uini Posted May 20 Posted May 20 3 minutes ago, Jesper23 said: Sota ovo lagano uzima, imaju odličnu ekipu. biće opasno finale ako se poorzingis vrati. obe ekipe jako atletične, sposobne da igraju jaku odbranu, sa po 6-7 vrlo ozbiljnih nba igrača notin izi, što bi rek'o zaza 2
Jesper23 Posted May 20 Posted May 20 1 minute ago, uini said: biće opasno finale ako se poorzingis vrati. obe ekipe jako atletične, sposobne da igraju jaku odbranu, sa po 6-7 vrlo ozbiljnih nba igrača notin izi, što bi rek'o zaza Sota djeluje daleko čvršće od Bostona, barem meni. 1
uini Posted May 20 Posted May 20 Just now, Jesper23 said: Sota djeluje daleko čvršće od Bostona, barem meni. deluju kao prvi favoriti, pobedili su šampiona. s'druge strane, bostan ima šetnju do finala, eto makar će indijana biti relativno kompletna, minus mathurin odavno ali verovatno neće imati ozbiljan izazov do finala ako kristaps bude zdrav i spreman, bostan ima valjda prednost domaćeg terena, po meni je fifti-fifti
Have_Fun Posted May 20 Posted May 20 13 minutes ago, 1n54jd3r said: Tanka linija je na koju stranu moze da ode utisak iz jedne tekme a na koju se zapravo svede citava sezona. Dvadeset razlike za poluvreme je zapravo demoliranje protivnika. E da se neko vrati iz tog minusa i pobedi, to je next level - ponizavanje i pisanje po protivniku. Jbg, nisu se pojavili u drugom, videlo se da ponestaje snage. A malo je falilo da slavimo pobedu i neverovatno vracanje iz kanala kada je citava serija u pitanju. Nisam smoren niti neraspolozen. Nije da su izgubili od pacera. Mimesota uz sve svoje mane i ogranicenja, jeste ekipa poslozena da pobedi bas Nuggets-e. Teško da bi se sreli sa Indijanom u ovom plejofu
garmonbozia Posted May 20 Posted May 20 (edited) Kad sam video da debeli stiže na utakmicu u istom odelu koje fura Vučić jasno je bilo kako će ovo da završi. Pa sad nek ne dođe da igra Olimpijadu ako ga nije sramota. Edited May 20 by garmonbozia 2
Have_Fun Posted May 20 Posted May 20 Just now, garmonbozia said: Kad sam video da debeli stiže na utakmicu u istom odelu koje fura Vučić jasno je bilo gde će ovo da završi. Pa sad nek ne dođe da igra Olimpijadu ako ga nije sramota. Sudeći po ovom klipu gde rola očima kad ga pitaju za OI, nešto nisam optimista https://www.instagram.com/reel/C7LOXmzC2-r/?utm_source=ig_web_copy_link Je l' to Vučić ima nešto o njemu pa ga drži za jaja i primorava da se blamira s ovim podrškama SNSu ili je stvarno fan?
garmonbozia Posted May 20 Posted May 20 Govnar jedan, nisam znao da je to izjavio. Još ovde ljudi ustaju da ga gledaju samo zato što je Srbin 😂 1
uini Posted May 20 Posted May 20 10 minutes ago, Have_Fun said: Je l' to Vučić ima nešto o njemu pa ga drži za jaja i primorava da se blamira s ovim podrškama SNSu ili je stvarno fan? fan novca & prisvajanja svega sto mu je licno korisno, kao i svako ko radi ya sns 3 1
Milošica Posted May 20 Posted May 20 @uini Ajde na brzinu TOP 3 ili 5 omiljena igrača u ligi van Niksa.
Shan Jan Posted May 20 Posted May 20 20 minutes ago, Have_Fun said: Sudeći po ovom klipu gde rola očima kad ga pitaju za OI, nešto nisam optimista https://www.instagram.com/reel/C7LOXmzC2-r/?utm_source=ig_web_copy_link Je l' to Vučić ima nešto o njemu pa ga drži za jaja i primorava da se blamira s ovim podrškama SNSu ili je stvarno fan? Dojaja, nek ne dolazi, taman da nemam pomesana osecanja kad repka izadje na teren. 2
uini Posted May 20 Posted May 20 Just now, Milošica said: @uini Ajde na brzinu TOP 3 ili 5 omiljena igrača u ligi van Niksa. to je relativno opštepoznato džejms džemo harden durant durant od starijih luka poli dončić i de'aaron fox od ekipe u prajmu cade batakada cunningham i recimo can i get an amen thompson od omladine ..ant edwardsa sam hajpovao dok to nije bilo kul, sad nema smisla : i 1
Shaq Posted May 20 Posted May 20 tose nisam nado, pogotovo sto sam se iskljucio na +15-ak razlike.. steta sto finale nie sota-ny.. gotivio sam onu sotu sa garnetom, sprivelom, zerbiakom itd, pa nek osvoje oni sada..
Recommended Posts