Mil@n Posted May 20 Posted May 20 2 minutes ago, reg said: Čovek je opalio 8 trojki, pogodio jednu, od toga većinu šuteva uzeo u drugom tokom gubljenja 20 poena prednosti. Bio je rezon svaku da šutne tj bio je sam, jedna je bila na kraju napada. Nek je šutnuo 3, 4 u četvrtini, toliko Marej opali u 5 napada. Minesota ima i sreće, ovo sranje Gobera, Konli zadnja sekunda trojka, McDaniels daje brdo za tri, skoro sam ih vratio u život.
Zli Gli Posted May 20 Posted May 20 (edited) Ahahaha, bravo sudije za ovo, ni slucajno nije faul na Edvardsu Pa faul Gobera u napadu, da se overi losa odluka, bravo Edited May 20 by Zli Gli
1n54jd3r Posted May 20 Posted May 20 Pa mora se nesto i odbraniti kada se juri rezultat ali to Denveru ne polazi za rukom. Umor sustize, previse minuta je Jokic igrao.
reg Posted May 20 Posted May 20 (edited) 4 minutes ago, Mil@n said: Bio je rezon svaku da šutne tj bio je sam, jedna je bila na kraju napada. Nek je šutnuo 3, 4 u četvrtini, toliko Marej opali u 5 napada. Minesota ima i sreće, ovo sranje Gobera, Konli zadnja sekunda trojka, McDaniels daje brdo za tri, skoro sam ih vratio u život. Marej je natrpao svog čuvara faulovima (i šutira trojke 4/10). Čovek je uzimao trojke a KAT je imao tri lične. Nisu još u bonus ušli, ima 5 minuta do kraja, dok Minesota svaki napad može da šutira bacanja. Edited May 20 by reg
Amos Posted May 20 Author Posted May 20 1 minute ago, 1n54jd3r said: Pa mora se nesto i odbraniti kada se juri rezultat ali to Denveru ne polazi za rukom. Umor sustize, previse minuta je Jokic igrao. Nek udje Payton Watson koji je bolji od Brusa Browna. 1
Where is Jessica Hyde Posted May 20 Posted May 20 Velika ce steta biti ako Minesota nekako ovde ispadne. Jasno bolja ekipa + su cekali dugo i pravili ovaj tim. Zasluzuju barem finale. Denver nije sampionski materijal kao lani, to je jasno. 1
Budja Posted May 20 Posted May 20 Bezveze, nekako tuzno da ih ovako sahrane. Svaka cast Minesoti. Nekako jesu delovali bolje celu seriju.
Recommended Posts