Jump to content
IGNORED

NBA 23/24

Amos

Recommended Posts

Posted

Igrali su korektno odbranu, još malo šut da ih krene. Mada, to bi i ovi mogli reći :) 

Posted

Uh, kako Brauna strah da sutne.

Posted

I odlicna energija i zalaganje koloradjana...Jokic ce igrati verovatno 45min

• +1 2
Posted
Just now, Budja said:

Uh, kako Brauna strah da sutne.

al zato cepa odbranu

Posted

ohohoho

tvrdo

odlicna odbrana nagetsa za sad

Posted

Fino su isključili Edvardsa 

A Jokicu očigledno mnogo više prija da igra protiv Gobera.. Imam utisak da protiv Kata ne moze uopšte da se izbori za poziciju da primi loptu gde zeli

Posted (edited)

2 lepa poteza mpj na kojima se ujedno vidi i samopouzdanje sa kojim se igra

Edited by б1lme3
Posted

ja mislim da je njima jokic zapretio da ce celo leto provesti u somboru cisteci stale i ribu, nista kurave i brotherhood

Posted

Jokić 45 minuta, Braun da nastavi odbranu na Edvardsu, MPJ da krene da pogađa i možda imaju šanse.

Posted

Dobro za sada, samo da MPJ izađe iz kanala i biće ovo rutinski. Nabrijan Denver, kao i u svakom meču, ekipa koja povede (ne računamo onih 9:2 iz prošle), dobija veliki energetski boost, još je publika baš angažovana sa obzirom da je USA publika, pa ovi i u odbrani kidaju dosta dobro. 

Anta na kratko udvajaju povremeno što daje odlične rezultate, izgubi se vreme i ovaj šalje loptu dalje, što je i poenta. 

Braun je nekad baš smešan kad stoji 3 metra od koša sam ko duh i ne sme da šutne poludistancu.. To mu se u ovoj seriji desilo barem 6, 7 puta. Ali zato Anta čuva ubedljivo najbolje 👌

Posted

Btw ovo što je Marej proradio (posle tipa 15 puteva u, četvrtini), može da bude kobno po fluidnost napada Denvera kad krene da carini i dribla do besvesti. 

• +1 1
Posted

kod dzamala kad pada onda lije

Posted
7 minutes ago, Mil@n said:

Btw ovo što je Marej proradio (posle tipa 15 puteva u, četvrtini), može da bude kobno po fluidnost napada Denvera kad krene da carini i dribla do besvesti. 

Meni deluje kao da su se prepustili potpuno Mareju.

Posted

Ludi Jamal resio da se iskupi za sva sranja i lose partije u ovoj seriji. Ovo vec lici na mudonju iz proslogodisnjeg PO.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...